Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Nupo

Nupo er en dansk virksomhed, der har sin historie tilbage til 1981. Dette var året hvor Dr. Flemming Quuade udviklede de første Nupo produkter. Han var ledende fedmeforsker på Hvidovre hospital, og havde derfor en stor viden inden for området.

I dag holder virksomheden til i Taastrup, hvorfra Nupo forhandles på både det danske og internationale marked. Alle produkter er udviklet på baggrund af solid videnskabelig forskning og kliniske forsøg. På den måde er du sikret nogle af de bedste produkter.

Nupo – produkter for enhver | Nupo kur – før og efter | Nupo produkter hos Helsam
Sortér efter

Mærker

11 produkter
Sortér efter

Nupo – for et effektivt vægttab

Nupo – produkter for enhver

Nupos vision er at gøre slankekuren til en positiv oplevelse. Ved at have et bredt sortiment, er der helt sikkert et produkt der tiltaler dig.

Produkterne er delt op i tre kategorier: Diet, Meal og Life. Du kan gøre brug af et enkelt produkt, eller blande dem. Nupo Diet kan fungere som fuldkosterstatning, da det er godkendt af fødevarestyrelsen.

Nupo Diet

Med Nupo Diet får du en ”Very Low Calorie Diet” kur, der ovenikøbet er verdens bedst dokumenterede VLCD kur.

Kuren er for dig der ønsker en fuld kosterstatning, samt en ansvarlig og veldokumenteret slankekur.

Pakken består af seks daglige shakes, der tilsammen giver dig alle de næringsstoffer du dagligt har behov for. Derudover holder du dig på maks. 800 kcal.

Det anbefales at du kun bruger Nupo Diet i op til 3 uger, før du igen går over til normal kost.

Nupo One Meal

Med Nupo One Meal kan du få en sund og næringsfuld måltidserstatning. Du vælger selv om det er morgenmaden, frokosten eller aftensmaden du erstatter med et Nupo One Meal. Faktisk bestemmer du selv, om du vil erstatte ét eller to måltider. Et Nupo One Meal indeholder alle de fibre, proteiner, vitaminer og mineraler som du har behov for i et måltid. Hvert Nupo One Meal indeholder ca. 200 kcal.

Du kan vælge mellem barer eller shakes, og de findes i mange forskellige smagsvarianter. 

Nupo Life

Med Nupo Life bliver det nemt at leve sundt – uanset tid og sted. Hver bar fungerer som et sundt og lækkert mellemåltid. Alle barer er lavet af næringsfulde og sunde naturlige råvarer. De er berriget med essentielle vitaminer og mineraler, der alle bidrager til en velfungerende krop. Da Nupo Life er et mellemmåltid, er der sparet på kalorierne. Faktisk indeholder de kun mellem 150 og 190 kcal pr. stk.

Nupo kur – før og efter

Det er meget individuelt hvor mange kilo man taber sig. Men sikkert er det, at hvis du følger kuren nøje, vil du opleve et vægttab.

Når du har opnået dit ønskede vægttab, og gerne vil stoppe med Nupo kuren, er det en fordel for dig og din krop, hvis du fortsætter med seks måltider om dagen. De seks måltider består af tre hovedmåltider, og tre mellemmåltider.  

Nupo produkter hos Helsam

Hos Helsam finder du et bredt udvalg inden for Nupo slankeprodukter. Find det produkt der passer til dit behov, og husk du kan få sendt dine varer gratis til din nærmeste Helsam butik.