Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Nutana

Nutana er lækre vegetariske produkter, der er fulde af sunde og vigtige næringsstoffer.
Alle produkterne er økologiske, og er den perfekte erstatning for kød.
De har et naturligt indhold af proteiner, og er et super alternativ til aftensmaden.
Her på siden kan du læse mere om de spændende produkter, og hvad vegetarisk mad er.

Smagfulde retter | Hvad er Nutana? | Hvad er vegetariske fødevarer? | Køb Nutana hos Helsam
Sortér efter

Mærker

6 produkter
Sortér efter

Nutana: Vegetariske favorit-produkter

Hvad er Nutana?

Nutana er en serie af vegetariske produkter og i dag er Nutana en del af det velkendte Urtekram, der er en virksomhed som siden 1972 har markedsført økologiske og naturlige produkter til hele familien. Urtekram har siden 2015 været ejet af svenske Midsona der holder til i Malmø. Midsonas mission er, at hjælpe alle med at få et sundere hverdagsliv.

Nutanas række af produkter vokser løbende, og derfor finder du flere og flere vegetariske produkter som du kan prøve, og gøre til en del af din daglige vegetariske kost – helt uden kød.
Produkterne er økologiske og af høj kvalitet, hvilket betyder, at du er sikret produkter der altid lever op til dine forventninger.

 

Smagfulde retter

Alle de lækre Nutana produkter er vegetariske, og kan bruges i mange forskellige slags madretter. Her på Helsam.dk finder du et smagfuldt udvalg af Nutana produkter. Du kan f.eks. vælge mellem:

• Bønne pate
En lækker smørepålæg lavet af sojabønner.

• Cashew cream
En smørepålæg med økologisk peberfrugt og sunde cashewnødder.

• Chili sin carne
Fantastisk til retter med ris og pasta. Minder om chili con carne.

• Dinner balls
Middagsboller i en fyldig tomatsauce – perfekt til ris eller pasta. Bollerne er lavet af sojabønner, løg, mel og mange andre naturlige ingredienser.

• Mysli
Vælg mellem mysli til morgenmaden med honning, bær og mandler.

De ovenstående produkter er blot nogle af de Nutana produkter vi har, så gå endelig på opdagelse i hele udvalget, og find lige hvad du kan bruge.

 

Hvad er vegetariske fødevarer?

Som vegetar lever man af planteføde, dvs. frugt, korn, grønt, bælgfrugter, nødder osv. Kosten indeholder intet kød. Som vegetar kan man godt supplere din mad med mælkeprodukter og æg, alligevel vælger mange at finde vegetabilske alternativer som f.eks. soja- eller ris mælk.
Hvorfor vælger flere og flere at blive vegetarer? Fordi de ikke bryder sig om tanken at slå dyr ihjel, eller fordi de ikke synes om dyreforholdende, og derfor ikke ønsker at støtte dyreproduktionen.

Andre grunde kan være at dyreproduktion er en af de store grunde til verdens miljøproblemer, f.eks. CO2 udledning, eller pga. religiøse eller æstetiske årsager.
I dag finder du utroligt mange vegetariske produkter her på Helsam og i vores butikker. Både fødevarer, kosttilskud, slik og meget mere.

 

Køb Nutana hos Helsam

Prøv en af de lækre og økologiske vegetarretter som du finder her på Helsam.dk, eller i en af vores mange butikker. Vælger du at bestille online, kan du få dine varer leveret fragtfri til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores butikker, hvor vi gerne giver dig personlig vejledning i dit næste køb i forbindelse med vegetariske fødevarer.