Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Blåbærsyltetøj

Prøv vores herlige opskrift på blåbærsyltetøj - mums!

Blåbær syltetøjIngredienser:

  • 500 g sukker til hvert kilo bær
  • Skal fra ¼ citron til 1 kg bær
  • Ca. 1 cm. stang kanel til 1 kg bær
  • 1 dl vand

Fremgangsmåde:

  1. Bærerne skylles godt og grundigt i flere hold vand. 
  2. Bær, kanel, citronskal og vand koges stille op under låg. 
  3. Skummes. 
  4. Når det koger, tilsættes sukker, og det skal nu småkoge forsigtigt i 10-15 minutter. 
  5. Skum syltetøjet. 
  6. Det tilsættes Atamon. 
  7. Afkøles og hældes på nyskoldede sylteglas. 
  8. Dyp eventuelt lågene i Atamon, før de monteres på glasset.

Opskrift v. biopat Birgitte Harms.
Sortér efter