Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Blåbærsyltetøj

Prøv vores herlige opskrift på blåbærsyltetøj - mums!

Blåbær syltetøjIngredienser:

  • 500 g sukker til hvert kilo bær
  • Skal fra ¼ citron til 1 kg bær
  • Ca. 1 cm. stang kanel til 1 kg bær
  • 1 dl vand

Fremgangsmåde:

  1. Bærerne skylles godt og grundigt i flere hold vand. 
  2. Bær, kanel, citronskal og vand koges stille op under låg. 
  3. Skummes. 
  4. Når det koger, tilsættes sukker, og det skal nu småkoge forsigtigt i 10-15 minutter. 
  5. Skum syltetøjet. 
  6. Det tilsættes Atamon. 
  7. Afkøles og hældes på nyskoldede sylteglas. 
  8. Dyp eventuelt lågene i Atamon, før de monteres på glasset.

Opskrift v. biopat Birgitte Harms.
Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×