Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Ukrudtspesto

Brug det i stedet for smør på brødet, eller som dip til grøntsagsstængerne

Ingredienser:

• 2 dl friske skud skvalderkål
• 1 dl rå cashewnødder (smagen bliver mere intens hvis du rister dem først)
• 1 dl olie (f.eks. koldpresset olivenolie)
• 1/2 dl reven parmesan
• Saften af en halv citron
• Reven citronskræl
• Salt, peber

 Sådan gør du:

Start med at lægge skvalderkålen i en balje med koldt vand, så jord og urenheder vaskes af. Læg dem herefter på et tørt og rent viskestykke. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og kør til det har opnået en jævn konsistens. Spæd evt. til med mere olivenolie eller lidt vand hvis du ønsker en mere flydende konsistens.

Kilde: www.foodloonies.dk


Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×