Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

RadiCover

Vi har næsten alle én – mobiltelefonen. Den ligger i lommen, i tasken eller på natbordet når vi sover. Uanset hvor den ligger når den er tændt, udsender den mobilstråler. Faktisk er det ikke kun mobiltelefonen der udsender strålerne. Strålerne udsendes også fra tablets, computere, babyalarmer og det trådløse internet. Det er ikke alle stråler kroppen har godt af, og derfor kan det være en god idé at beskytte sig mod dem. Med produkter fra Radicover, kan du nu beskytte dig selv og dine børn mod strålerne, og med god samvittighed bruge din elektronik uden at modtage den store mængde stråler. Læs mere om Radicover her på siden, og find de produkter der passer til dine enheder og dit behov.

Produkter fra Radicover | Hvad er mobilstråling? | Er mobilstråling skadelig?
Virker produkterne? | Radicover hos Helsam
Sortér efter

Mærker

2 produkter
Sortér efter

Radicover: Optimal beskyttelse mod mobilstråling

Produkter fra Radicover

Radicover fremstiller produkter der beskytter mod mobilstråling, til både mobiltelefoner, babyalarmer, tablets og headsets. Udvalget er efterhånden meget stort, og du kan nu finde covers, film til skærm, tæpper, poser og andre etuier. Men hvad skal du vælge?
Med et cover til din mobil, kan du reducere strålingen med op til 86-91 %. Det kræver dog, at du vælger et cover der både er lukket bagved og foran. Når du taler i mobilen udsender den mange stråler, og disse kan du undgå, ved at have coverets klap for mobilens forside imens du taler.

 

Hvad er mobilstråling?

Mobilstråling/elektromagnetisk stråling finder sted omkring en mobiltelefon eller en anden enhed, når der skabes en kontakt mellem telefonen og en sendemast, eller en internet router. Den type stråling, som en mobil og trådløst internet udsender, kaldes for mikrobølger. Jo tættere du er på din mobil eller din trådløse router, jo stærkere er strålingen. Det giver selvfølgelig sig selv, at du ikke kan bruge din mobil eller iPad, hvis de ligger i en andet rum for at undgå stråler, og derfor kommer Radicovers produkter ind i billedet.

 

Er mobilstråling skadelig?

De seneste år har der været udført mange forsøg og studier, for at finde ud af, om mobilstråling er skadeligt eller ej. Nogle af de dagligdags påvirkninger som mobilstråling kan have på din krop, er hovedpine, koncentrationsbesvær, træthed og søvnproblemer.
Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du gør følgende overvejelser når du bruger mobiltelefon:
- Begræns så vidt muligt dine mobiltelefonssamtalers længde
- Undgå lange opkald i områder, hvor mobildækningen er dårlig
- Begræns samtaler under kørsel. Mobilen udsender flere stråler hver gang den søger efter ny antenne.
- Sæt grænser for dine børn.

 

Virker produkterne?

Alle produkter fra Radicover er testet hos det førende uafhængige laboratorium CETECOM i henholdsvis Tyskland og USA. Under testen bliver der lavet SAR-målinger der viser produktets reducering af stråler.
Du beskytter dig bedst muligt mod mobilens stråler, ved at bruge et cover i løbet af dagen og på den måde reducere strålingen med op til 86 %. Om natten kan du lægge mobilen i en mobilpose og reducere strålingen op til 85 %. Det er især hvis du er en af dem der har mobilen liggende på natbordet. Du skal selvfølgelig ikke lægge mobilen i en pose, hvis du har den i et cover. Men gør du ikke brug af cover, kan det være en rigtig god idé med posen, for at beskytte dig om natten.
Produkterne lukker ikke al mobilstråling ude. Alligevel kan du opnå en stor effekt på helt op til 99,5 % færre stråler. Og når der er tale om en mobiltelefon, som mange af os har med os på arbejde, i skole, derhjemme, på natbordet osv., er der vel ingen tvivl om, at det er fornuftigt at beskytte sig bedst muligt mod de mobile stråler.

 

Radicover hos Helsam

Hos Helsam finder du et bredt udvalg inden for produkter der beskytter mod mobilstråling. Vælg det Radicover produkt der passer til din mobiltelefon. Det fulde udvalg finder du online, og husk, hvis du bestiller online, kan du få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores butikker.