Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Sprød müsliskål med poppede hirsekugler

Lav din egen mysli ud fra denne nemme opskrift

Sprød müsliskål med poppede hirsekugler og honning

Start morgenen med noget, der både knaser og forkæler.

Denne müsliskål er fyldt med tekstur, smag og gode ingredienser, der gør det til en fornøjelse at sætte skeen i morgenmaden. De lette, poppede hirsekugler møder ristede kerner, sødmefulde dadler og abrikoser – og et strejf af kanel og Manuka honning binder det hele smukt sammen.

Vil du have ekstra crunch? Giv blandingen en hurtig tur i ovnen.

Ingredienser:

  • Poppet hirsekugler

  • Græskarkerner

  • Solsikkekerner

  • Kokoschips (rå eller ristet)

  • Tørrede abrikoser og/eller dadler (hakket)

  • Manuka honning (vælg den MGO-styrke du foretrækker)

  • Kanelpulver

  • En smule olivenolie (valgfri – hvis du vil bage blandingen sprød)

  • Yoghurt eller lignende som base

Sådan gør du:

  1. Bland poppede hirsekugler, kerner, kokoschips og tørret frugt i en skål.

  2. Rør en smule kanel og honning i – smag til.

  3. Ønsker du crunch: Vend blandingen med lidt olivenolie og bag 10-15 min ved 150 °C.

  4. Server med Yoghurt eller lignende – evt. med friske bær, hvis du har.

Sortér efter