Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Cavalier

Cavalier er belgisk chokolade, som fås i mange varianter, og som er sødet med Stevia og erythritol (sukrin) stedet for sukker. Cavalier er et godt valg, hvis du elsker gourmetchokolade og samtidig ønsker at passe på din vægt og blodsukkerpåvirkning.
Sortér efter

Mærker

0 produkter
Sortér efter

Belgisk gourmet chokolade fra Cavalier

Cavalier er en serie belgiske chokoladeprodukter, som er sødet med stevia og erythritol (sukrin). Eftersom Cavalier-chokoladen ikke er tilsat sukker, er den er godt valg, hvis man ønsker at passe på sin vægt og blodsukkerpåvirkning.

Cavalier er en familieejet belgisk chokoladeproducent, der siden 1996 udelukkende har udviklet, produceret og distribueret chokoladeprodukter uden tilsat sukker.

Cavalier henvender sig til chokoladeelskere, som ønsker at holde sig slanke eller af helbredsmæssige årsager er tvunget til at undgå sukker men samtidig ønsker at nyde chokolade uden at gå på kompromis med smagen.

Siden begyndelsen I 1996 har Cavalier opbygget en unik know-how inden for udviklingen af chokoladeprodukter uden tilsat sucker. Det er derfor Cavalier i dag kan præsentere sig selv som en rollemodel inden for kvalitet og smag, der har fokus på sundhed.

Cavalier har kun været i stand til at opnå denne position ved at stræbe efter deres langsigtede vision. Når alt kommer til alt, ønsker Cavalier ikke blot at markedsføre produkter af højeste kvalitet. Forbrugerne skal også være i stand til at nyde produkterne uden at skulle bekymre sig om deres helbred.

En anden vigtig succesfaktor er den store tillid, som vi har bygget op med partnere og kunder rundt omkring i verden. Slutbrugerens tillid, som Cavalier har nydt godt af i årevis, har bidraget yderligere til Cavaliers succes.

Cavalier er omhyggelige med at udvælge råmaterialerne, som bruges, og accepterer først det færdige produkt, når det møder Cavaliers egen strenge kvalitetskontrol 100%.