Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Clipper

Leder du efter en lækker te med masser af smag, der er økologisk dyrket og produceret med omtanke for te-bønderne? Hos Helsam forhandler vi te fra britiske Clipper. Clipper har siden sin opstart i 1984 i Dorset, England, haft fokus på smag og kvalitet, samt hvilke forhold teen bliver produceret under. Det betyder, at Clipper i 1994 blev det første te-firma til at producere Fairtrade te – og ambitionerne er ikke blevet mindre siden.

Hvorfor vælge te fra Clipper? | Hvad vil det sige, at noget er økologisk? | Hvad er Fairtrade?
Hvorfor vælge økologi og Fairtrade? | Fuldend te-oplevelsen med noget sødt
Sortér efter

Mærker

37 produkter
Sortér efter

Fantastisk smagfuld te fra Clipper

Hvorfor vælge te fra Clipper

Te fra Clipper er ikke blot te. Det er te med masser af smag og kvalitet fra bl.a. Afrika, Indien og Sri Lanka. Teen har flere gange vundet for bedste smag i sin kategori ved Englands anerkendte mad- og drikkeprisuddeling ”Great Taste”. Men det er ikke kun smagen og kvaliteten af teen, som er i fokus. Selv teposerne er af den bedste kvalitet. Clipper anvender, hvad der vil betegnes som den brune tepose til deres te. Den brune tepose adskiller sig fra den mere almindelige hvide tepose ved, at den er helt naturlig, hvor den hvide tepose får sin farve ved hjælp af afblegning med kemikalier. Der er altså mange gode grunde til at vælge te fra Clipper:
- Teen er økologisk og fairtrade-produceret.
- Den brune tepose er helt naturlig og uden kemikalier.
- Teen har fantastisk smag og er af den bedste kvalitet.
- Vinder af ”Great Taste” op til flere gange.

 

Hvad vil det sige, at noget er økologisk?

Når noget er økologisk og mærket med det danske ø-mærke eller EU’s økologilogo, så betyder det, at varen er produceret med omtanke for miljø, dyr og natur. Du kan altså være sikker på, at fødevarer med disse mærker er produceret på autoriserede økologiske landbrug, hvor landbrugsproduktionen er bæredygtig, og råvarerne overholder særlige krav for bl.a. forarbejdning. Det betyder, at du ved at vælge økologiske fødevarer bl.a. undgår, at råvarerne er dyrket ved hjælp af GMO eller med brug af pesticider.

 

Hvad er Fairtrade?

Fairtrade er en international ordning, der skal sikre, at bønder og plantagearbejdere i Afrika, Asien og Syd- og Mellemamerika får en fair pris for deres råvarer og ikke bliver udnyttet af store virksomheder. Fairtrade-ordningen er med til at forbedre bøndernes arbejdsvilkår samtidig med, at der værnes om miljøet. Det betyder, at der er nogle bestemte sociale og miljømæssige krav, bønderne skal leve op til for at være en del af ordningen. Når man opfordrer bønderne til at omlægge deres landbrug til et mere miljøvenligt og bæredygtigt landbrug, risikerer de i overgangen, at deres udbytte falder. Ved at betale bønderne en fair pris for deres varer hjælper man dem med at udligne dette tab og giver dem incitament til at fortsætte det gode arbejde.

 

Hvorfor vælge økologi og Fairtrade?

Man bør vælge økologi og Fairtrade-mærkede varer af tre simple årsager:
1. Økologi er godt for dig og din sundhed.
2. Et økologisk og bæredygtigt landbrug er godt for miljøet og dyrevelfærden.
3. Med Fairtrade hjælper du med at skabe et godt arbejdsmiljø for bønder i 3. verdenslande.

 

Fuldend te-oplevelsen med noget sødt

Er du blevet lun på Clipper’s fantastiske smage og etiske mindset, og har du fået lyst til en kop te? Så har vi hos Helsam et stort udvalg af te i forskellige smagsvarianter. Er du ikke den store tedrikker, men har du i stedet en forkærlighed for kaffe, så kan du hos Helsam finde masser økologisk Fairtrade kaffe. Fuldend kaffe- og te-stunden uden at gå på kompromis med din sundhed med et lækkert stykke mørk chokolade eller en sprød kiks.