Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Coesam

Coesam AP-4 Hybenpulver er fremstillet af pulveriserede frugtskaller og kerner fra en udvalgt variant (AP-4) af hunderosen Rosa canina L. AP-4 planterne dyrkes økologisk i en plantage i det solrige Sydchile, hvor jorden er af vulkansk oprindelse.

Sortér efter

Mærker

2 produkter
Sortér efter

Alle planter i plantagen stammer fra samme AP-4 moderplante, der oprindeligt blev selekteret i et forskningsprojekt hvor indsamlede hybenplanter fra Andesbjergene i det sydlige Chile blev analyseret for ydelse og indholdsstoffer.

Coesam AP-4 Hybenpulver pakkes i en tætsluttende inderpose med genluk, der gør at pulveret kan holdes luftfrit. Genluksposen åbnes ved at skubbe de to lukkeflader mod hinanden.

Coesam AP-4 Hybenpulver er et 100 % naturligt produkt uden tilsætningsstoffer. Har en skøn orange farve med en let syrlig og let sødlig smag.

Coesam AP-4 Hybenkapsler er et 100% naturligt og vegansk produkt uden tilsætningsstoffer. Coesam Hybenpulver med havtorn er fremstillet af Coesam AP-4 Hybenpulver tilsat hele usødede økologiske og pulveriserede havtorn (25%).