Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Cosmoveda

Cosmoveda tilbyder produkter inden for fødevarer, sundhed og naturkosmetik – alt sammen udviklet ud fra det indiske system – Ayurveda og med fokus på kvalitet og smag. Hos Helsam er vi derfor glade for at kunne tilbyde det brede udvalg af Cosmoveda-produkter, som du kan se i vareoversigten herunder.
Sortér efter

Mærker

96 produkter
Sortér efter

Ayurveda-produkter fra Cosmoveda

Ordet Cosmoveda betyder ”viden om kosmos”. Alle produkterne bygger på den ayurvediske visdom og filosofi, som kan beskrives som "viden om et langt og lykkeligt liv" eller blot ”viden om livet”. Ejeren af Cosmoveda går meget op i høj, økologisk kvalitet og god smag i produkterne. Cosmoveda tilbyder en lang række produkter, herunder bl.a. krydderier, pastes, kokosolie, hudprodukter, bønner, linser og te.

Cosmovedas lækre krydderier bliver altid pakket umiddelbart efter de er malet og kan derfor opretholde en meget høj kvalitet og smag. Cosmoveda lavet også de lækreste curry pastes med en pragtfuld smag, som man nemt kan blive afhængig af. Chutneys og curry pastes kan bruges til f.eks. risretter, i salater, supper, på hytteost m.m. Prøv noget nyt i dag med Cosmovedas lækre, økologiske produkter.