Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Coola

COOLA er symbol for det frie, sunde californiske liv i solen komprimeret ned til praktiske, bæredygtige sol- og hudplejeprodukter. Selv under forhold, der kan være udfordrende for huden, sikrer COOLAs produkter en sund og strålende hud. I serien finder du både solbeskyttelse i form af  creme, lotion, mist, spray og serum – så du har helt sikkert mulighed for at finde den bedste solcreme for dig. 

Filosofien har fra firmaets start været, at rene skønhedsprodukter skal føles lige så godt, som de er sunde. Derfor udvælges ingredienserne meget omhyggeligt, og intet tilsættes uden grund - og da slet ikke uden først at være blevet kritisk gennemtestet. 
Sortér efter

Mærker

11 produkter
Sortér efter

Coola

COOLA-serien har gennem tiden udviklet sig til ikke blot at fokusere på effektiv og nænsom solbeskyttelse, men også på at pleje og genopbygge huden. Produkterne indeholder et væld af aktivstoffer fra de naturlige og koncentrerede ingredienser, som sikrer at huden til hver en tid får lige præcis det, den behøver. 

COOLA opererer med antioxidant-holdige Plant Protection® ingredienser. Dette koncept består af plantebaserede ingredienser, herunder alger og hindbærfrøolie, der naturligt booster produkternes effektivitet. På den måde kan der anvendes færre ingredienser, hvilket minimerer risikoen for potentiel irritation og allergi. 

Prøv et af COOLA-produkterne og beskyt din hud mod solens stråler.