Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

EasySun

Synes du, at din hud er bleg og kedelig, og kunne du tænke dig en lidt mere spændende kulør på kroppen? Så er EasySuns produkter helt perfekte til dig! Selvbruneren er let at håndtere og giver dig en dejlig brun hudfarve, som får dig til at stråle igen.
Sortér efter

Mærker

3 produkter
Sortér efter

Bliv lækker brun med EasySun

Hvis din hud trænger til et spændende pift og en naturligt brunere kulør, så har EasySun sikkert det helt perfekte produkt til dig!

Selvbruner-produkterne fra EasySun er lette at håndtere og nemme at påføre. Der findes servietter, som både kan anvendes til dit ansigt og på resten af kroppen.

EasySun indeholder ingen parabener, og produktet er allergivenligt. Servietten er fremstillet i et blødt og velduftende materiale. Den flotte solbrune farve holder i op til 4 dage, og det er derfor en god idé, at vedligeholde processen ved at gentage den hver 3. eller 4. dag.

EasySun er populært på det danske marked, fordi det er et skånsomt og mildt produkt, som giver dig en dejlig kulør, uden at du behøver at udsætte din hud for solens skarpe stråler.