Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Ellas Kitchen

Lad børnene opdage, at sund mad kan være både lækkert og sjov. 100 % økologisk mad til babyer fra 4 til 10 måneder. I nemme pakninger, så du både kan bruge det hjemme eller tage det med.
Sortér efter

Mærker

23 produkter
Sortér efter

Prisvindende, økologisk babymad

Babymad fra Ella's Kitchen er af rene, sunde råvarer og 100 % økologisk. Det er nemt, det er sundt, det er lækkert. Og det er miljøvenligt. 

Ella's Kitchen er økologisk babymad med høj næringsværdi. Udviklet til alle barnets sanser: delikat, farverig og i blød emballage, som børnene vil elske at gribe i og klemme på. Det er nemt, det er sundt, det er lækkert. 

De sunde madvaner ’leges’ ind i hverdagen, og de små smagsløg lærer at elske den gode mad. Mad fra Ella's Kitchen er super for de små. Og nemt og praktisk for de voksne.  

Filosofien bag Ella's Kitchen er at tænke alle dimensioner med ind. Der er tænkt på glæden, sanserne, sundheden, den travle hverdag, samvittigheden – og miljøet. Meget bedre bliver det ikke.

Hos Ella's Kitchen laver man mad med omtanke. Der ligger viden bag. Viden om både sanser, indlæring, ingredienser og børnepsykologi. Og så er al maden testet og godkendt af små maver.