Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Equazen

Køb dit Equazen (tidligere EyeQ) fiskeolie tilskud hos Helsam. Vælg mellem kapsler, tyggekapsler og flydende Equazen. Se hele udvalget herunder.
Sortér efter

Mærker

8 produkter
Sortér efter

Equazen - EyeQ

Equazen – fiskeolie til børn og voksne

Har du eller dit barn brug for fiskeolie/omega-3? Så er fiskeolien fra Equazen et sikkert valg. Equazen har skiftet navn fra EyeQ, men du får stadig de gode fiskeolie kosttilskud af høj kvalitet. I udvalget af Equazen finder du fiskeolie til både børn og voksne. Fiskeolie til børn er i form af velsmagende tyggekapsler der ikke smager af fisk. 

Det særlige ved produkterne fra Equazen er, at de har sammensætningen 9:3:1 – altså 9 dele EPA, 3 dele DHA og 1 del GLA. Fiskene som bruges i fremstillingen af Equazen, stammer fra små fisk som fanges på den tid af året, hvor fiskenes kød har det højeste indhold af EPA. Derudover er Equazen certificeret af Friend og the Sea, som er din garanti for at fiskeolien er fremstillet på bæredygtig vis. 

Samtlige produkter er skabt på baggrund af bl.a. den nyeste forskning indenfor området, samt menneskers forskellige behov. Resultatet er altså de mange gode fiskeolier til hele familien. 

 

Hvad er Equazen/fiskeolie godt for?

Fiskeolie består af omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, og det er netop disse to fedtsyrer, som har en positiv virkning. For at få gavn af fiskeolien, skal du sørge for at indtage nok af DHA- og EPA fedtsyrerne hver dag. 

 • DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion, ved et dagligt indtag på 250 mg DHA
 • DHA bidrager til at vedligeholde et normalt syn, ved et dagligt indtag på 250 mg DHA
 • DHA og EPA bidrager til at vedligeholde et normalt blodtryk, ved et dagligt indtag på 3 g DHA og EPA
 • DHA og EPA bidrager til en normal hjertefunktion, ved et dagligt indtag på 250 mg DHA og EPA

I Equazen finder du desuden også GLA-fedtsyren, som er planternes omega-3 fedtsyre. GLA i Equazen er udvundet fra kæmpenatlys.

 

Hvilket Equazen produkt skal du vælge?

Er du i tvivl om du skal vælge Equazen fiskeolie i flydende form, eller i form af kapsler? Og hvilken Equazen fiskeolie passer til dit barn? Læs med herunder, hvor vi kort beskriver de forskellige Equazen produkter.

 • Equazen kapsler
  De populære Equazen/eyeQ fiskeolie kapsler til voksne og børn fra 5 år. Indeholder, udover EPA, DHA og GLA, også E-vitamin. Equazen findes i tre pakningsstørrelser: 60 kapsler, 180 kapsler og 360 kapsler. Vælg den størrelse der passer bedst til dit behov, bl.a. ud fra hvor meget fisk din hverdagskost indeholder. Du skal vælge Equazen i kapselform hvis du:

  • Ikke har noget i mod at synke kapsler
  • Er voksen og gerne vil have et fiskeolie kosttilskud af høj kvalitet
  • Gerne vil supplere din ellers sunde og varierede kost med ekstra fiskeolie
 • Equazen chews (tyggekapsler)
  Til dig som ikke bryder sig om at synke kapsler, eller til børn fra 3 år, er Equazen tyggekapslerne med jordbærsmag, det rette valg. Selvom dette kosttilskud er i form af chews, er der ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller indhold. Equazen tyggekapsler findes i størrelser á: 60 kapsler, 180 kapsler og 360 kapsler. Du skal vælge Equazen chews hvis du:

  • Ikke bryder dig om at synke kapsler
  • Er voksen eller barn på 5+
  • Ikke spiser nok fisk
 • Equazen flydende
  Flydende fiskeolie med smag af citrus er det perfekte valg, hvis du relativt hurtigt vil have dit daglige tilskud fiskeolie. Du kan nemlig nøjes med 1 (lidt mere i opstartsfasen) teskefuld dagligt, fremfor 2-6 kapsler dagligt. Den flydende fiskeolie er til voksne og børn fra 3 år. Konsistensen er meget lig med olivenolie, men som sagt med en frisk smag af citrus. Flydende Equazen findes i én flaskestørrelse á 200 ml. Du skal vælge Equazen flydende hvis du

  • Hurtigt og nemt vil have dit daglige tilskud af fiskeolie
  • Ikke bryder dig om hverken at synke eller tygge kapsler
  • Vil tilføje fiskeolie i f.eks. smoothies

 

Køb Equazen hos Helsam

Hos Helsam forhandler vi hele udvalget af fiskeolie kosttilskud fra populære Equazen. Vælg mellem flere varianter til både voksne og børn fra 3 år. Uanset om du er til kapsler der synkes, tygges eller flydende fiskeolie, så har Equazen et fiskeolietilskud der passer til dig. 

Når du handler på Helsam.dk får du fri fragt på alle ordrer fra 199 kr. Derudover kan du altid vælge fragtfri levering til din nærmeste Helsam-butik.