Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Evolve

Evolve Beauty er grundlagt af Laura Rudoe i det sydlige England, som et svar på hendes personlige kamp mod uren hud. Laura var nemlig blevet træt af produkter fyldt med kemi, der stort set aldrig leverede det, de lovede.

Med en baggrund i skønhedsbranchen, hvor hun gennem en årrække fik indsigt i produktion, marketing og distribution, besluttede hun sig for at skabe sit eget brand på egne præmisser.

I dag er Evolve et fremadstormende økologisk og bæredygtigt brand, der har vist sig særligt at appellere til danskernes høje kvalitetskrav, når det kommer til deres hudpleje. I sortimentet kan du finde alt, hvad du skal bruge af økologisk hår- og hudpleje – fra top til tå! Om det er ansigtspleje, en god body lotion eller måske en ny hårserum du søger, så har Evolve helt sikkert svaret. 
Sortér efter

Mærker

23 produkter
Sortér efter
Filosofien hos Evolve Beauty er ganske simpel; her bruges kun rene og naturlige ingredienser, der beviseligt gør nytte i produkterne. Samtlige produkter bygger på en solid kombination af potente ingredienser, med masser af naturlige aktivstoffer, hvilket gør de fleste af seriens produkter egnet til folk med selv den mest sensitive hud.

Alt laves i hånden i små produktionsserier for at sikre friskhed og minimalt spild. Hvert enkelt produkt testes og kontrolleres af det dedikerede team af medarbejdere, inden produkterne sendes afsted til forhandlerne.

Evolve er blevet populært på rekord tid. Ikke mindst fordi prisen er ramt plet – budgetvenlige skønhdesprodukter er altid et hit! Produkterne er effektive, drøje i brug og de koster lige præcis det, sådanne produkter bør koste.

Hos Helsam har Evolve også fået en god start. Spørg efter serien i din nærmeste butik.