Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Emma Noël

Emma Noël tilbyder økologiske personlig pleje- og skønhedsprodukter, som kan bruges af hele familien. Produkterne er plantebaserede og der bruges naturlige olier som duft og til pleje. Mange af produkterne er velegnede til dagligt brug. Læs nærmere under beskrivelsen af hvert enkelt produkt.

Sortér efter

Mærker

9 produkter
Sortér efter

Emma Noël - personlig pleje og skønhed

Historien om Emma Noël starter med Huilerie Emilie Nöel. Fra dag ét har Huilerie Emile Noël tilbudt sine kunder kropsplejeprodukter, der indeholder økologiske planteolier, såsom Marseille-sæbe, flydende håndsæbe, fast håndsæbe og body shampoo. I 2007 blev det dog besluttet at oprettet et nyt mærke for alle disse kosmetik- og skønhedsprodukter, nemlig Emma Noël, som blev ”født” i 2007. Emilie Noël fortsatte som mærke for fødevarer.
 
Siden 1920 har en mølle været hjertet af Pont-Saint-Esprit - en by beliggende mellem Provence og Cévennes i Frankrig. I 90 år har denne mølle tilhørt Noël-familien, en af Frankrigs mest kendte producenter af olier.
 
Det hele begyndte med olivenolie. Derefter kom bl.a. solsikke-, raps-, argan-, nødde- og hørfrøolie. Disse råvarer er dyrket økologisk siden 1972.
 
Huilerie Emile Noëls erfaring med olieproduktion fik virksomheden til at udvide yderligere. De skabte derfor Emma Noël hudplejeserien, og producerer derfor også sæber, bodybutter, bodyscrub og shampoos - herunder grøn Marseille-sæbe og honning- og kokos-shampoo.  
Emma Noël trækker på Huilerie Emile Noëls ekspertise. Allerede tilbage i 2003 solgte Huilerie Emilie Noël 30 økologiske skønhedsprodukter og var blandt de første, der blev certificerede af Cosmébio charter inden for økologisk kosmetik.
 
Siden 1972 har Huilerie Emile Noël fremstillet økologiske planteolier. Og i de seneste år har den familiedrevne virksomhed delt denne oplevelse med førende navne inden for økologisk kosmetik ved at forsyne dem med råvarer, dvs. olier fremstillet ved hjælp af gamle skruepressere.