Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

P20

Når du er ude i solen, især om sommeren, er det vigtigt at du passer godt på din hud, så den ikke bliver rød og tager skade. Med en solcreme fra P20, gør du noget godt for dig og din hud. Solen er fantastisk da den giver dig og din krop masser af naturlig D-vitamin, men for at solen ikke skader huden, er solcremen altså et must. Her på siden kan du læse mere om hvad P20 solcremen kan, og hvorfor det er vigtigt at passe på din hud i solen.

Beskyt dig med P20 | Vandfast solcreme | Hvorfor er solcreme vigtig? | Køb P20 solcreme hos Helsam
Sortér efter

Mærker

0 produkter
Sortér efter

P20 solcreme: Langtidsholdbar og vandfast solbeskyttelse

Beskyt dig med P20

Bag P20 er producenten, Riemann A/S, der blev grundlagt af Claus Riemann. Hans vision er at skabe produkter der rent faktisk virker, og dette er tilfældet med P20 solcremerne, der er udviklet til at yde den bedste solbeskyttelse. Den første P20 solcreme så dagens lys i 1979.
Det smarte ved en P20 solcreme er, at den yder 10 timers solbeskyttelse, og derfor behøver du kun at smøre dig med cremen én gang om dagen. 
P20 solbeskyttelse findes som lotion og spray, og kan bruges af både børn og voksne. I de 10 timer som solcremen beskytter mod solen, får du både beskyttelse mod UVA og UVB stråler. P20 er vandfast, og giver dig fuld beskyttelse, selvom du har været i vandet.
Solcremen er fremstillet uden brug af parfume og farvestoffer. Den absorberes hurtigt, og efter 15 minutter er du klar til at gå ud i solens varme stråler.

 

Vandfast solcreme

Når en solcreme er vandfast, betyder det, at den stadig har en virkning efter du f.eks. har været i havet eller poolen og bade. P20 solcremen er testet til at være ”Very Water Resistant”, hvilket vil sige, at du får den samme solbeskyttelse, selv efter 80 minutter i vand. Derfor er P20 solcremen super når du skal til stranden og har planer om at bade, eller hvis du er på ferie og ligger ved poolen og ind i mellem tager en kølig dukkert.

 

Hvorfor er solcreme vigtig?

Når du er ude i solen, rammes du af solens UV stråling. Strålingen er skadelig for huden, og derfor er det vigtigt, at du husker at beskytte dig mod strålerne. 
Smør altid et tykt lag på alle de hudområder der kommer i kontakt med solens stråler. 
Hvis du vil vide mere om solcreme, og valg af den rette solcreme, kan du læse meget mere på vores side med solcremer.

Uanset hvad, kan du altid huske disse solråd:
- Søg skygge mellem 12 og 15
- Brug solbriller og hat
- Brug solcreme når UV-indekset er over 3

 

Køb P20 solcreme hos Helsam

På Helsam.dk finder du P20 solcreme som lotion og spray, og i forskellige styrker. Vælg mellem SPF 20, 30 og 50, og få den leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er også velkommen i vores butikker, hvor vi altid står klar til at give dig gode råd og vejledning i valg af solbeskyttelse.