Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Helena Christensen om sundhed

Den danske model, fotograf, iværksætter, miljø- og sundhedsforkæmper Helena Christensen mener ikke, at der findes nogen mirakelkur for et godt helbred, men at et oplyst valg er den bedste forudsætning for et balanceret aktivt og sundt liv.

helena-christensen

”Jeg er meget intuitiv, når det kommer til, hvad min krop har brug for fysisk og mentalt. Hvis jeg kan holde min krop sund ved træning, næringsfulde madprodukter og de rigtige kosttilskud, er det allerede et stort skridt mod en god balance.”

”Velvære betyder for mig stærk, energisk og aktiv. Jeg spiser meget varieret og forsøger at handle så økologisk som muligt samtidig med, at jeg supplerer med de ekstra vitaminer og næringsstoffer, som min krop har brug for, men som jeg måske ikke altid får via kosten. Derudover træner jeg regelmæssigt, gerne tre gange om ugen – boksning, vægt, cardio, balance samt yoga. Jeg svømmer også gerne i havet eller floder og elsker at gå og sprinte med min hund. Jeg forsøger at få en god nattesøvn, men det er klart min største udfordring i en travl hverdag.”

Puori’s mål om at skabe produkter, der ikke bare er af ypperste kvalitet, men som også sætter forbrugerens sikkerhed og produkternes gennemskuelighed højt, appellerer meget til mig. Som en sund, fysisk aktiv person, der vælger mine kosttilskud med stor omhu, ved jeg hvor svært det kan være at finde rundt i den jungle af produkter, der findes på markedet” siger Helena Christensen.

Vis som