Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Puori

Puori har siden 2009 fremstillet kosttilskud af høj kvalitet. For at opnå sundhed og det gode liv, mener de, at man som menneske må træffe de rette beslutninger i forhold til sund kost, fysisk aktivitet, genopretning og balance. Til disse beslutninger og det sunde liv, er Puoris kosttilskud det rette valg.

Kosttilskuddene er rene, næringsfulde og gode for dig og vores miljø. Læs mere om produkterne her på siden, og find ud af hvorfor Puoris kosttilskud er én af flere veje til et sundere liv.

Produkter af høj kvalitet | Puori hos Helsam

Sortér efter

Mærker

2 produkter
Sortér efter

Puori: Kosttilskud og proteinpulver

Produkter af høj kvalitet

Med kosttilskud fra Puori opnår du den naturlige balance af vitaminer og mineraler, som din krop dagligt har behov for, for at kunne fungere optimalt. Du finder kosttilskud som omega 3, D3-vitamin, C-vitamin, magnesium, mælkesyrebakterier og proteinpulver i form af valleprotein.

Clean Label Project skaber gennemsigtighed for dig som forbruger. Organisationen gør brug af uafhængige laboratorier som tester alle produkter. Dermed er du garanteret, at hvert produkt lever op til strenge standarder.

 

Valleproteinet giver hele 20 gram protein pr. portion, og er et super supplement til efter din træning, eller blot som en sund og mættende snack i løbet af dagen. Du finder proteintilskuddet i smagsvarianterne chokolade, solbær og vanilje. Har du lyst til at vide mere om proteinpulver, og hvordan du kan bruge det i forbindelse med en travl hverdag, eller sport? Så kan du med fordel læse vores proteinpulver guide.

Omega 3 kosttilskuddet fra Puori, er fremstillet af ansjoser og sardiner der er fanget ud for Chiles kyst. For at fjerne spor af tungmetaller, PCB og dioxiner, er de molekylært destilleret to gange. Det betyder, at du får et rent produkt, der gør det bedste for din krop. For at kunne teste og certificere renheden og friskheden af omega 3 tilskuddet, gør Puori brug af 3. parts laboratoriet IFOS.

Puoris mælkesyrebakterier, Synbiotics SB3, er pulver der hældes i 100 ml. vand eller juice – gerne i forbindelse med et måltid, eller en halv time før. Hver ”stick” indeholder som minimum 13 milliarder levende mælkesyrebakterier fra bakteriestammerne BB-12 og PCC. Du kan læse meget mere om mælkesyrebakterier og deres egenskaber på vores side med mælkesyrebakteriekosttilskud.

C-vitamin som brusetablet, er let for alle at indtage. Indholdet af C-vitamin stammer fra bl.a. acerola-, hyben- og gojibær. Derudover er der tilsat mineralet zink, der bl.a. bidrager til at styrke og vedligeholde immunforsvaret. Du lægger sikkert mærke til, at brusetabletterne tager længere tid end normalt at blive opløst. Det skyldes, at der ikke er tilsat tilsætningsstoffer der fremmer opløsningen. Derfor kalder Puori dem også for ”slow brew”.

Puori 3 er en pakke bestående af både omega 3, magnesium og D3-vitamin. Pakken indeholder 30 mindre pakker med 7 kapsler: 3 omega 3, 1 D3-vitamin og 3 magnesium. De små pakker er nemme at have med, uanset hvor du skal hen. Du slipper altså for at have en masse bøtter, glas og poser liggende. I stedet er de vigtige vitaminer og mineraler samlet i én lille pose til hver dag.

 

Clean Label Project

 

Puori hos Helsam

Hos Helsam finder du et bredt udvalg af kosttilskud fra Puori. Gå på opdagelse i vores sortiment, og vælg det eller de produkter du finder relevante for dig og dit behov. Hvis du bestiller online, kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker. Vi står altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i dit næste køb af vitaminer, mineraler eller andre kosttilskud.