Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Puori: Clean Label Project

Puori er en dansk producent af kosttilskud. Alle Puoris kosttilskud testes og certificeres af Clean Label Project, hvorefter resultaterne publiceres. Dette skaber gennemsigtighed for dig som forbruger, og gør det enkelt at blive klogere på, hvad kosttilskuddet indeholder. Men hvad er Clean Label Project helt præcist? Få svaret her.

Puori - Clean Label Project

 

Puori: Kvalitet og gennemsigtighed

Siden 2009 har danske Puori fremstillet kosttilskud baseret på naturlige og effektive ingredienser. Kvaliteten fastsættes gennem tredjepartstests, som Clean Label Project er facilitator af. Puori er sammensat af ordene Pure og Origin, som på dansk betyder: ren oprindelse/naturlig oprindelse. Når du vælger et kosttilskud fra Puori, er du sikret et produkt, som er fremstillet af naturlige ingredienser, forarbejdet mindst muligt og testet af uafhængige laboratorier med Clean Label Project som tovholder.  

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge Puori, når du handler kosttilskud. Ikke nok med at du nemt kan supplere din daglige kost med effektive kosttilskud, så kan du også læse alle testresultater online. Når uafhængige laboratorier tester et produkt, kan du være sikker på, at du får alt at vide. Herunder kan du læse mere om Clean Label Project - den platform som Puori gør brug af, når de får testet deres produkter.

 

Clean Label Project sørger for gennemsigtighed

Clean Label Project er en amerikansk non-profit organisation, hvis mission er at skabe gennemsigtighed for forbrugere når de køber produkter, herunder kosttilskud. Kosttilskud indeholder koncentrerede mængder næringsstoffer. Når næringsstofferne er af naturlig oprindelse, kan rester af pesticider, tungmetaller og andre uønskede stoffer ligeledes findes. Med mindre selvfølgelig, at næringsstofferne der anvendes, er rene i forvejen. Det er også værd at vide, at næringsstofferne kan blive forurenede under forarbejdningen. Dette tester de uafhængige laboratorier ligeledes for.

Clean Label Project gør brug af flere forskellige uafhængige laboratorier, som alle er godkendte og lever op til de standarder, som Clean Label Project foreskriver. 

Vil du gerne vide endnu mere om Clean Label Project, kan du besøge deres side og læse alt om de mange produkter, de har testet.

 

Hvad er Puori testet for?

Når et produkt fra Puori bliver testet, testes det for hele 130 uønskede stoffer, som både er pesticider og tungmetaller, som kan ende i produktet under forarbejdningen eller være et resultat af miljøforurening. Men det er ikke kun stoffer, som Puoris produkter testes for. Indholdet af aktive ingredienser fastlægges også for at se, om mængden svarer til det, der står på det enkelte produkts etikette. 

Se alle Clean Label Projects testresultater for Puori og træf et valg på baggrund af gennemsigtig viden, næste gang du skal have nye kosttilskud. 

Nogle af de tungmetaller og andre uønskede stoffer som Puori testes for, er:

  • Arsen: de uorganiske arsenforbindelser er giftige for mennesker, og kan medføre forandringer og skader på hud, organer og kræft.
  • Cadmium: giftigt for både mennesker og miljø, og har bl.a. vist sig at være kræftfremkaldende hos mennesker.
  • Kviksølv: før i tiden blev kviksølv brugt i rigtigt mange ting, alt fra termometre til lyspærer og meget mere. I dag kender man til kviksølvets farlige virkning, hvilket har resulteret i, at det langsomt er blevet udfaset fra rigtigt mange produkter. Desværre findes kviksølv stadig i fisk, særligt store fisk/rovfisk. Fiskeolie kan derfor indeholde kviksølv, og det gør det bare endnu vigtigere, at teste fiskeolier for mængden af kviksølv. 
  • BPA: en forkortelse af Bisphenol-A der kan skade fertiliteten og være hormonforstyrrende. BPA findes primært i plastik, men kan finde vej til planter og dyr, hvis de kommer i kontakt med stoffet.


Vil du gerne læse testresultaterne af Puori, kan du på Cleanlabelproject.org slå det enkelte produkts batch-nummer op. Derudover vil du i løbet af 2021, kunne scanne en QR-kode på alle Puoris produkter. 

 

Hjælp med at få dækket din krops behov for essentielle næringsstoffer 

Kosttilskud fra Puori er baseret på effektive og naturlige ingredienser, som alle er letoptagelige for kroppen. Hvert eneste kosttilskud er udviklet med henblik på at hjælpe med at dække de mest almindelige mikronutriente (essentielle) behov. Det sker selvfølgelig på baggrund af videnskabelig evidens, samt de altid forefindende tredjepartstests. Puoris kosttilskud kan ikke erstatte en sund og varieret kost, men kan fungere som et effektivt supplement.  

Gå på opdagelse blandt alle Puoris produkter, som vi selvfølgelig forhandler her på helsam.dk. 

Sortér efter