Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Magnesium fra Solaray

Få viden om kosttilskud med magnesium og calcium fra Solaray her i artiklen.

Solaray - Magnesium

 

Hvad er magnesium?

Magnesium er et mineral der primært befinder sig i kroppens skelet og muskler. Sammenlagt har et voksent menneske omkring 24 mg magnesium i kroppen, men eftersom kroppen ikke selv kan danne magnesium, skal det tilføres gennem en sund og varieret kost eller gennem et supplerende kosttilskud – f.eks. et magnesium kosttilskud fra Solaray. 

I alle magnesium kosttilskud fra Solaray indgår magnesium i citrat-form. Her er magnesium-molekylet bundet til citrat, som er ionformen af citronsyre, som naturligt findes i planter, frugter og bær. 

 

Hvad er magnesium godt for?

Magnesium er et vigtigt mineral at få nok af, da det indgår i mere end 300 forskellige enzymatiske processer. Magnesium bidrager til:

  • At mindske træthed og udmattelse
  • En normal elektrolytbalance
  • Et normalt energistofskifte
  • Nervesystemets normale funktion
  • En normal muskelfunktion
  • En normal proteinsyntese
  • En normal psykologisk funktion
  • Vedligeholdelse af normale knogler
  • Vedligeholdelse af normale tænder
  • Celledelingsprocessen 

Overordnet er magnesium med til at bevare kroppens funktioner og at få dem til at samarbejde. 

 

Magnesium fra Solaray

Der er flere kosttilskud med indhold af magnesium at vælge imellem, når du vælger et kosttilskud fra Solaray. Alle Solarays magnesiumkosttilskud indeholder nøje udvalgte og særligt sammensatte urteblandinger. Du kan læse mere om de forskellige magnesiumtilskud og deres urteblandinger herunder:

 

Magnesium Citrat er et kosttilskud i kapselform, som udelukkende indeholder mineralet magnesium. Derudover indeholder magnesiumtilskuddet en blanding af fire udvalgte urter: alfalfa (urt), mælkebøtte (rod), persille (urt) og broccoli (blade, grene og stængel). 

Tilskuddet er vegansk og indeholder derfor ingen ingredienser af animalsk oprindelse. Magnesium Citrat indeholder 250 mg magnesium i form af citrat pr daglige dosis, som er 2 kapsler til voksne og børn fra 4 år. 

Solaray Magnesium Citrat findes i to varianter: 90 kapsler og 180 kapsler

 

 

Solaray Calcium, Magnesium, D-vitamin

Cal-Mag Citrat med Vitamin D indeholder, udover magnesium, også calcium og D3-vitamin. Dette kosttilskud fra Solaray indeholder ligeledes en urteblanding af de fire udvalgte urter: alfalfa (urt), mælkebøtte (rod), persille (urt) og broccoli (blade, grene og stængel).

D-vitamin bidrager bl.a. til et normalt fungerende immunforsvar, en normal optagelse og udnyttelse af calcium samt til et normalt calciumindhold i blodet.

Calcium bidrager til en normal muskelfunktion, normale knogler og normale tænder.

Cal-Mag Citrat med D-vitamin er vegetarisk. 3 kapsler giver 250 mg magnesium, 500 mg calcium og 25 mcg D-vitamin. Voksne og børn over 11 år skal tage 3 kapsler for at få ovenstående mængder.

Solaray Cal-Mag med Vitamin D findes i tre varianter: 90 kapsler, 180 kapsler og 270 kapsler.

 

Solaray calcium, magnesium, D-vitamin, K2-vitamin

Cal-Mag Citrat med Vitamin D og K2 er særligt udviklet til at vedligeholde knogler og tænder. Med indhold af både magnesium, calcium, D-vitamin og K2-vitamin er du sikret en optimal sammensætning af vitaminer og mineraler, som alle bidrager til vedligeholdelse af dit skelet. Ligesom de andre magnesiumtilskud fra Solaray, indeholder Cal-Mag Citrat med D- og K2-vitamin også urteblandingen bestående af alfalfa (urt), mælkebøtte (rod), persille (urt) og broccoli (blade, grene og stængel).

K2-vitamin bidrager til at vedligeholde normale knogler og en normal størkning af blodet.
Tilskuddet er vegetarisk og giver en daglig dosis svarende til 250 mg magnesium, 500 mg calcium, 25 mcg D-vitamin og 50 mcg K-vitamin i form af menaquinon-7 – en helt naturlig form for K2-vitamin. Cal-Mag Citrat med D-vitamin og K2-vitamin henvender sig til voksne og børn fra 11 år. Den anbefalede daglige dosis er 3 kapsler.

Vælg mellem to varianter: 150 kapsler og 240 kapsler

Calcium, magnesium, C-vitamin og D-vitamin fra Solaray

 

Cal-Mag Kids med C-vitamin og D-vitamin er tyggetabletter med frugtsmag til børn. Tyggetabletterne er perfekte til børn der i perioder ikke spiser varieret nok, eller som blot har brug for lidt ekstra næringsstoffer. Indeholder magnesium, calcium, C-vitamin og D-vitamin. Det calcium som findes i kosttilskuddet til børn, stammer fra Okinawa koraler fra Japan.

Cal-Mag Kids giver dit barn 100 mg magnesium, 350 mg calcium, 10 mcg D-vitamin og 20 mg C-vitamin pr daglige dosis. Den anbefalede daglige dosis til børn fra 3-10 år er 2 tyggetabletter.

 

Hvornår på dagen skal magnesium tages?

Du kan tage magnesium på alle tidspunkter af dagen. Mange vælger at tage deres magnesiumtilskud om aftenen inden sengetid. Tag altid dit magnesium kosttilskud i forbindelse med et måltid og drik gerne et glas vand. 

 

Solaray produkter

Sortér efter