Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Bamboo Pro

Hvorfor er støttebind fra Bamboo Pro så specielle? Det er fordi, at de indeholder naturproduktet bambus trækul og er selvvarmende. Når støttebindet kommer i nærheden af vores kropsvarme, aktiveres bambus trækullet og udsender infrarøde stråler og negative ioner. Din blodcirkulation øges. Støttebindene er meget svedabsorberende, blødt og komfortabelt. Fås i flere varianter og er med garanti værd at prøve.

Sortér efter

Mærker

47 produkter
Sortér efter

Naturprodukter fra Bamboo Pro

Savner du et støttebind, der er produceret med et naturprodukt? Så kan du finde det hos Bamboo Pro. Støttebindene indeholder egenskaber fra bambus trækul teknologien og kan cirkulere varme eller nedkøling i forhold til kroppens behov.

Den naturlige varme forbedrer: 

  • Blodcirkulationen
  • Muskelspændinger
  • Ømhed og stivhed
  • Fleksibiliteten
  • Restitution efter træning
  • Ømme led på grund af alderen

Hvordan fremstilles bambus trækul? Kan det blive inde i produkterne, og hvor længe virker det?
Det er bambus stænger, der høstes i bæredygtige skove i Asien. De udsættes for en kraftig varme i 2 uger og ved denne behandling skabes bambus trækulspulver, der indkapsles i indlæg og væves ind i strikkede stoffer. En blanding af bambus trækul og syntetisk materiale sikrer en stærk holdbarhed og elasticitet. For at bambus trækul kan bevare sine egenskaber, skal produkterne anbringes i solen eller under en spektrumlampe én gang om måneden i én time, for at genoplades.

Hos Helsam sælges også andre bambus produkter

  • Kompressionsstrømper, der er RAL certificerede. 
  • Energigivende og svedabsorberende strømper.
  • Shoe Buddy. Naturlige, rensende indsatse til fodtøj, der fjerner lugt og er biologisk nedbrydelig.

Bamboo Pro blev grundlagt i 2014 og har en brugergruppe i alle aldersgrupper.

Hos Bamboo Pro er vi begejstrede for naturprodukter. Vi synes, at det er fantastisk med de videnskabelige undersøgelser, der viser egenskaber ved bambus trækul. Disse egenskaber kan blive aktiveret, når produkter, der indeholder bambus trækul, kommer i nærheden af vores kropsvarme. Produktserien udnytter også de rensende egenskaber ved bambus trækul granulat i fodtøjsindsatser, nemlig Shoe Buddy. Vi glædes over at kan være med til at formidle produkter med disse fantastiske egenskaber til andre. Produkterne sælges i PVC-fri emballage og uden unødvendig ekstra indpakning.