Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Burt's Bees

Trænger du til nye og skønne plejeprodukter, der indeholder naturlige ingredienser og som gør det bedste for din krop? Så skal du tage et kig på de mange fantastiske produkter fra Burt’s Bees. Ved brug af bivoks, har Burt’s Bees skabt en række lækre produkter du ikke må gå glip af. På Helsam.dk finder du bl.a. body lotions, shampoo, cremer og læbepleje. Læs mere og find de produkter du kan lide her på siden.

Alt i naturlig hudpleje | Bivoks’ egenskaber | Køb Burt’s Bees produkter hos Helsam
Sortér efter

Mærker

33 produkter
Sortér efter

Burt’s Bees: Naturlig hudpleje

Alt i naturlig hudpleje

Burt og Roxanne er parret bag Burt’s Bee produkter. I mange år solgte de honning, men med tiden ville de prøve noget nyt. Derfor fik de idéen, at de ville bruge resterne af honning fra bistaderne, til noget der kunne være brugbart for mange. Et af deres første produkter var den velkendte lip balm, der fugter læberne og forebygger tørhed.

For Burt’s Bees handler det i høj grad om at passe på naturen, og dette kommer også til udtryk i deres fremstilling og produktion af produkter. Alt emballage består af en vis del genbrugsmaterialer, for at undgå overforbrug af naturens ressourcer.
I dag består deres sortiment af over 180 produkter, og mange af dem finder du her hos os.
Du finder f.eks.:

Body lotion med aloe vera og honning, der giver fugt og pleje til huden.
Shampoo med en dybderensende effekt, der efterlader dit hår rent og velplejet.
Krops olier til børn og voksne, som efterlader huden dejligt blød og smuk.
Håndcreme som tilfører fugt til hænderne, så du undgår tørre og sprukne hænder.
Lip balm i et utal af forskellige varianter, alle med forskellige naturlige ingredienser der giver fugt og pleje til læberne. I Danmark hvor temperaturen til tider svinger meget, er læberne ekstra udsatte, og derfor er det en god idé altid at have en læbepomade i tasken eller jakkelommen.
Lipgloss og læbestifte med mange flotte farver, der både fremhæver dine læber og samtidig plejer dem.

 

Bivoks’ egenskaber

Bivoks er noget bierne laver, når de skal bygge og vedligeholde deres hjem, men fungerer også som føde for dem. Det fantastiske ved bivoks er, at det indeholder utalige ingredienser, herunder proteiner, aminosyrer, vitaminer og mineraler. Når bivoksen anvendes i Burt’s Bees produkter, er det med til at give produkterne en smuk farve, men også en lækker duft.

 

Køb Burt’s Bees produkter hos Helsam

Gå på opdagelse i vores store udvalg af spændende produkter fra Burt’s Bees fra England. På grund af det store udvalg, finder du helt sikkert ét eller flere produkter der passer lige til dig. Hvis du bestiller online på Helsam.dk, kan du vælge at få dine varer leveret fragtfrit til din nærmeste Helsam butik.
Du er også altid velkommen i en af vores mange butikker, som du finder rundt i hele Danmark. Vi står altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning i forbindelse med dit næste køb af pleje- og helsekostprodukter.