Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Basica

I vores industrialiserede verden har vi en tendens til at få for meget syredannende mad, og det kan derfor være svært at opretholde kroppens syre-base balance. Det kommer til udtryk igennem eksempelvis træthed, uro og stressfornemmelse. Det kan derfor være en god idé at tage et organisk mineraltilskud som Basica, som har en basedannende effekt.
Sortér efter

Mærker

5 produkter
Sortér efter

Basica - basedannende mineraltilskud

For at vores stofskifte fungerer optimalt, er det vigtigt at vores syre-base balance er i orden. Vores stofskifte regulerer både vores vægt, vores energiniveau og vores generelle velbefindende. De fleste mennesker spiser flere syredannende fødevarer end basiske. F.eks. dårlig kost, men faktorer som stress, betændelsestilstande, medicinforbrug og mangel på bevægelse er også vigtige faktorer for en oversyring.

Manglende bevægelse gør også, at kroppen ikke udskiller den overskydende syreproduktion. Den stressede hverdag som mange mennesker i dag oplever, forøger kroppens egen produktion af syre. Det samme gør nikotin, raffineret sukker i sodavand, og alkohol. Så bruger kroppen base til at holde sig i balance. Basen i vores ernæring får vi primært gennem grøntsager, frugter og bær. Disse fødevarer spiser mange danskere ikke tilstrækkeligt af. Derfor er det vigtigt at tilføje et basetilskud som Basica til den grundlæggende ernæring.

Når kroppen får et for stort overskud af syrer, giver det sig udslag i følgende symptomer: Træthed, muskel-, nakke-, ryg-, og ledsmerter, knogleskørhed, fordøjelsesproblemer. Følelsen af at være stakåndet, da lunger er nødt til at udskille mere syre. Evnen til at svede nedsættes, og sveden er ikke længere lugtfri. Vægten vil ofte forøges, da vi tilbageholder væske for at buffe pH-værdien op. Evnen til at koncentrere sig vil nedsættes. Søvnen bliver kortere og mere overfladisk. Andre tegn kan være gentagne betændelser, forhøjet blodtryk, ødemer og manglende muskelkraft.

Specielt for sportsfolk, både amatører og eliteudøvere, er det også nødvendigt at sørge for at holde syre-basebalancen i orden. Ellers kan de ikke yde deres optimale.