Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Biotta

Biotta arbejder med et begreb, de kalder ”Frisk fra marken og direkte i flasken”. Det betyder, at alle Biottas økologiske safter dekanteres og fyldes på flasker lige efter høsten af råvarerne. Derudover dyrkes mange af frugterne og grøntsagerne på marker tæt ved Biottas produktion i Tägerwilen i Schweiz. Det giver rene og velsmagende safter med naturens egen smag.
Sortér efter

Mærker

3 produkter
Sortér efter

Biotta - frisk fra marken ned i flasken

Biotta tilbyder frugtjuicer, grøntsagsjuicer og blandede juicer, som alle er naturligt rige på vitaminer og mineraler.

Biotta er grundlagt i Schweiz i 1931 af Dr. Hugo Brandenberger. Biotta producerede og lancerede deres første juiceserie i 1957. Over tre generationer har Biotta benyttet sig af pålidelige og økologiske dyrknings- og produktionsmetoder, som beskytter naturen og bevarer ingrediensernes smag. Intet kunstigt er tilføjet under produktionen af Biotta, og dét har en direkte indflydelse på kvaliteten af juicen, som har en høj næringsmæssig værdi.

Biotta har gennem alle årene holdt sig til deres oprindelige mål om at producere kvalitetsjuice af frugt og grøntsager på den mest naturlige måde – frisk fra marken og direkte i flasken. Biotta juice er lavet af frugter og grøntsager, som har fået lov til at modne naturligt i frugtplantager og marker og derefter er nøje udvalgt. Frugterne og grøntsagerne vaskes, inden de kommer ind i en lukket produktionsproces. Næste gang produkterne kommer i kontakt med ilt, er når forbrugeren åbner flasken. Det er én af de ting, der gør, at Biotta har en så høj kvalitet. En anden ting er, at juicerne dekanteres i stedet for at blive presset. Dekantering er en form for centrifugering, som gør, at juicen beholder mest mulig næringsværdi. En tredje ting, der adskiller Biotta fra andre former for juice, er, at Biotta pasteuriseres ved lave temperaturer - i modsætning til andre juicer, som steriliseres ved høje temperaturer. Pasteuriseringen ved lave temperaturer gør, at Biotta beholder en høj næringsmæssig værdi, frisk smag og lang holdbarhed.