Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Natursutten

Har du et barn der bruger sut, eller skal du købe den første sut og ønsker du at sutten skal være naturligt fremstillet? Natursutten er en sut der er fremstillet uden brug af kemikalier,
og derfor er den miljøvenlig og god for dit barn.

Udover sutter, finder du også andre spændende produkter fra Natursutten, og du finder dem selvfølgelig her på Helsam.dk. Dit barn bruger sut i utroligt mange timer,
og derfor er det vigtigt at du vælger en der er god for dit barn.

Læs mere om natursutten her på siden, og vælg den der passer til dit barn.

Hvad er en natursut? | Hvorfor bruge en natursut?
Produkter fra Natursutten | Køb natursutter hos Helsam
Sortér efter

Mærker

4 produkter
Sortér efter

Natursutten: Sutter og bideringe uden kemi

Hvad er en natursut?

En Natursut er en sut fremstillet af naturligt gummi fra bæredygtige gummi træer. Den produceres i Italien, og kontrolleres så den overholder alle love og regler inden for området. Både sut og emballage er miljøvenlige og nedbrydelige.

 

Hvorfor bruge en natursut?

Der er i dag stor fokus på hvilke indholdsstoffer der er i produkter til børn. Både i sutter, men også i legetøj og tøj. Derfor valgte Anne-Dorthe Schroeder Grum, der står bag Natursutten, at udvikle nogle sutter til børn, der er fri for skadelige stoffer.
Når du køber en Natursut til dit barn, kan du være sikker på, at produktet er sikkert og godt at bruge.

 

Produkter fra Natursutten

På Helsam.dk har vi et bredt udvalg af produkter fra Natursutten. Har du brug for en sut, en sutteflaske eller reservedele til sutteflasken, så finder du det lige her – alle produkter er selvfølgelig uden unødige kemikalier og tilsætningsstoffer. Sutterne findes i forskellige former og størrelser.

Du kan vælge mellem:
• Natursut 0-6 mdr.
• Natursut 6-12 mdr.
• Natursut fra 12 mdr.
• Bideringe
• Sutteflasker i glas
• Segl, ventiler, hætter, gevind og flaskesutter.

Bideringen er fantastisk til når de første tænder er på vej. Tandkødet bliver ømt og det føles ubehageligt for barnet, men det kan lindres når barnet får lov til at ”bide” i noget. Med en bidering masseres og lindres ubehaget i gummerne, når tænderne vokser ud.

Sutteflasken af glas er helt fri for tilsætningsstoffer, og holder i meget længere tid, end en sutteflaske af plastik. I forhold til plastik, holder glasflasken også bedre på varmen. Flasken er fremstillet af glas der er ekstra holdbart, og tåler høje temperaturer.

Natursutterne og flaskesutterne er fremstillet af naturgummi, og indeholder derfor ikke unødige kemikalier. Sutteflaskerne af glas tåler både opvaskemine og mikroovn, så de er nemme at rengøre efter brug.

 

Køb natursutter hos Helsam

Vi håber du er blevet klogere på Natursutten, og hvad det er en for noget. Find den rette Natursut til dit barn, og husk, at hvis du bestiller online, kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker, hvor vi gerne giver dig gode råd og personlig vejledning i dit næste køb.