Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Sæbeværkstedet

Er det tid til en ny sæbe? Eller måske badebørste eller noget tredje? Sæbeværkstedets fantastiske produkter plejer din krop, og efterlader den blød og fuld af liv. Gå på opdagelse i det store udvalg her på siden – du finder helt sikkert noget for dig.

Hvem er Sæbeværkstedet | Sæbeværkstedets skønne produkter | Køb produkter fra Sæbeværkstedet
Sortér efter

Mærker

55 produkter
Sortér efter

Sæbeværkstedet: Kvalitetssæber med naturligt indhold

Hvem er Sæbeværkstedet

Sæbeværkstedet blev etableret i 2004 og har siden da hovedsageligt produceret håndlavede sæber. Senere er andre produkter kommet til, og du finder mange af dem her på Helsam.dk. Alle Sæbeværkstedets produkter fremstilles af naturens råvarer, og de mange naturlige ingredienser er gode og skånsomme mod din hud.

Hos Sæbeværkstedet følger de en række principper som lyder:

• Naturlighed: Produkterne fremstilles først og fremmest af ting fra naturen.
• Fairness: De mennesker der fremstiller produkter, eller dyrker ingredienser, skal arbejde under ordentlige forhold.
• Enkelhed: Ingen unødvendige ingredienser.
• Renhed: Rene, naturlige og skånsomme produkter.

 

Sæbeværkstedets skønne produkter

Sæbeværkstedet fremstiller mange forskellige produkter. Tilfælles har de alle, at de er med til at pleje din krop, helt naturligt. Her på Helsam.dk finder du bl.a.:

Børster
Du finder både tørbørster og badebørster her på Helsam.dk. Tørbørsterne til ansigtet bruges til at fjerne døde hudceller, samtidig med at blodcirkulationen stimuleres. En badebørste kan du bruge i forbindelse med et bad, hvor børsten rengør huden. Børsten er især god til ryggen, hvor det ellers kan være svært at nå. Du kan også vælge en skrubbehandske der nænsomt og effektivt fjerner snavs på hele kroppen.

Badesalt
Badesalt er fantastisk i badet, hvor det giver en afbalanceret og beroligende effekt. Duften kommer fra de tilsatte æteriske olier, som f.eks. lavendel og vildrose.

Kropspleje
Til kroppen fremstiller Sæbeværkstedet både bodylotions og bodyscrubs. Skrub huden med en effektiv bodyscrub der fjerner døde hudceller, snavs og frisker huden op. Afslut med en bodylotion der tilfører fugt og plejer huden så den føles blød.

Fødder og hænder
Dine hænder og fødder trænger, ligesom resten af kroppen, også til pleje. Giv fødderne et langt og lunt fodbad med en fodbadesalt, og mærk en afslappende og behagelig følelse i fødderne. Efter fodbadet anbefaler vi, at du bruger en af de lækre fodcremer, der tilfører fugt, så du behandler og forebygger tør og hård hud. Hænderne har også brug for fugt og pleje. Når du vasker hænder eller tager bad, skylles noget af den naturlige hudfedt af, og dermed har hænderne lettere ved at tørre ud. Med en håndcreme kan du nemt forebygge tørhed, og fortsat have bløde hænder.

Ansigt
Et af Sæbeværkstedets populære produkter er Ler-ansigtsmaskerne. De findes i forskellige farver, og har alle hver deres aktive ingredienser tilsat. Med en lermaske kan du rense huden og give den nyt liv. Under hvert lermaske produkt, kan du læse meget mere om ingredienserne, samt hvordan masken bruges.
Som en daglig del af din ansigtsplejerutine, kan du bruge en af de fantastiske ansigtsolier, der forebygger tør og irriteret hud. '

Tilbehør
Mangler du et sted at lægge din nye sæbe? Vælg en sæbeskål fra Sæbeværkstedet. De er lavet af egetræ, og er olieret så de får et fantastisk udseende og ikke suger sæben til sig.
Ønsker du at give en du holder af, en lækker og velduftende gave? Gaveposerne fra Sæbeværkstedet har forskelligt indhold, alt efter om det er fødderne eller ansigtet der skal forkæles. Du kan selvfølgelig også købe en gavepose til dig selv.

 

Køb produkter fra Sæbeværkstedet

Her på Helsam.dk og i vores butikker, finder du et spændende udvalg af produkter fra Sæbeværkstedet. Vælg de produkter der passer til dig og dine behov, og husk, at du kan få dem leveret gratis til din nærmeste Helsam butik, så længe du bestiller online. Du er også mere end velkommen i en af vores mange butikker. Vi står altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning.