Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Salus

Sortér efter

Mærker

11 produkter
Sortér efter

Vitaminer og mineraler fra Salus Haus

Salus Haus blev grundlagt i 1916 af Dr. med. Otto Greither i München. I de første mange år var Salus Haus både producenter af produkter til fremme af sundheden, og samtidig startede de en detailhandelskæde med forretninger i store dele af Tyskland.

Helsevirksomheden Salus Haus ligger i den idylliske landsby Bruckmühl ved foden af Alperne. Den familieejede virksomhed har sine rødder i den interesse for ”en sund sjæl i et sundt legeme”, der prægede hele Europa i perioden omkring starten af 1900-tallet - især kendt som ”Neuform”-bevægelsen, som var med til at sætte fokus på sundheden gennem en kæde af ”Reformhäuser”.

Et af de vigtigste synspunkter i denne bevægelse var, at løsningen på mange af vore helseproblemer kan findes i at komme tættere på naturen. Mindre forarbejdning af råvarerne, mindre brug af tilsætningsstoffer, bedre kvalitet af de planter, der indgår i kommercielle produkter, men også anbefalingen af en sund og aktiv livsstil i bredere forstand. I virkeligheden lyder det meget nutidigt, og der er ingen tvivl om, at mange af principperne har fået en renæssance inden for økologien og den moderne helsebevidsthed.

Salus Haus har gennem tiden opkøbt og fusioneret en del virksomheder, der falder i tråd med Salus Haus-tankegangen. Dette gælder blandt andet Floradix i Wiesbaden opkøbt i 1960 og Schönenberger Friskplantesafter fra 1991.