Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Sonett

 

Sonett er banebrydere inden for miljøvenlige og økologiske vaske- og rengøringsmidler. De bruger kun 100 % økologiske eller biodynamiske olier og æteriske olier. Se udvalget af produkter fra Sonett her på siden.

Sortér efter

Mærker

81 produkter
Sortér efter

Sonett rengørings- og vaskemidler

Sonett: naturlig og miljøvenlig

Vil du gerne passe på miljøet, samtidig med at du rengør dit hjem eller plejer din krop? Så er det Sonett du skal vælge. Sonett er et kendt mærke inden for rengørings- og husholdningsprodukter, men har de seneste år også fremstillet lækre, bæredygtige plejeprodukter med indhold af naturlige og økologiske ingredienser. 

Sonett er et tysk mærke og har været på markedet siden 1977. Fokus har altid været på at fremstille produkter, der er skånsomme overfor miljøet og grundvandet, hvilket det stadig er. Arbejdet mod at fremstille de mest bæredygtige produkter er under konstant udvikling. 

 

Plejeprodukter

At Sonett fremstiller plejeprodukter, er relativt nyt. Selvom Sonett mest af alt har været kendt for deres fremragende rengøringsprodukter, så kan deres plejeprodukter virkelig også noget helt særligt. 

På nuværende tidspunkt finder du bodylotions, krops- og massageolier fra Sonett. Ønsker du en bodylotion der virker fugtgivende, og som samtidig har en mild og naturlig duft, skal du vælge en Sonett Bodylotion. Du kan vælge mellem varianterne:

Er du mere til en god kropsolie der også kan bruges som massageolie, kan du ligeledes vælge mellem tre varianter:

 

Rengøringsprodukter

Et rent hjem er noget vi alle gerne vil have, men det bør ikke være på miljøets bekostning. I Sonetts produkter tilsættes en balsamisk blanding af rav, guld, myrra, laurbær, olivenolie og rosenaske, som blandes igennem en speciel 8-talsbevægelse. Vandet, som bruges til produkterne, hvirvles gennem 12 særlige glaskolber. Dette gøres for at fjerne overfladespændingen, og dermed kan de vaskeaktive stoffer meget lettere trænge ind i tøjet.

Sonett tilbyder produkter til alt indenfor rengøring: Toilet og bad, universelrengøring, glas og overflader, gulvpleje, desinfektion, skurecreme og toiletrens. Med de mange forskellige dufte og produkter, er der lidt for enhver smag, når rengøring skal gøres let og effektiv på en miljøvenlig måde.

 

Populære rengøringsprodukter fra Sonett

 

Miljøvenlig rengøring

 

Køb Sonett hos Helsam 

Gå på opdagelse i vores store udvalg af produkter fra Sonett – vi forhandler mere end 70 forskellige produkter. Få et rent hjem, en blød hud og pas godt på vores natur og miljø når du vælger et rengørings- eller plejeprodukt fra Sonett.

Køb dine Sonett produkter her på helsam.dk, eller i en af vores mange butikker. Bestiller du online kan du vælge at få din ordre leveret helt fragtfrit til din nærmeste Helsam-butik. Du kan selvfølgelig også få din ordre leveret til din bopæl eller en pakkeshop i nærheden af dig.