Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Søbogaard

Nyd en af de lækre og naturlige produkter fra Søbogaard. De har siden 1970’erne produceret smagfulde økologiske safter, marmelader og moster, der kan nydes af enhver – både til hverdag og fest.

Her på siden finder du spændende læsning om Søbogaard og deres produkter, og sidst men ikke mindst, kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af produkter fra Søbogaard. Husk du altid kan vælge gratis levering til din nærmeste Helsam butik.

Søbogaards historie | Produkter fra Søbogaard | Søbogaard i Nepal | Køb Søbogaard hos Helsam
Sortér efter

Mærker

78 produkter
Sortér efter

Søbogaard: Hylder de gode råvarer

Søbogaards historie

Søbogaard, som ligger smukt i naturfredet område ned til Kimmerslev Sø, har siden 1976 produceret gode sager, og ja, økologi inden begrebet overhovedet fandtes. På Søbogaard er der sket meget. Poul startede i et hjørne af fødegårdens lade og i dag ligger Søbogaard på to gårde. Stadig ved Kimmerslev Sø og på Store Volsgård ved Herning.
Søbogaards sortiment dækker i dag over 140 forskellige varenumre, og der kommer hele tiden nye til… og er selvfølgelig alle humørtiserede.

De økologiske bær, frugter og blomster Søbogaard bruger, køber de i Danmark, hvorefter al produktion foregår inden for landets grænser.

 

Produkter fra Søbogaard

Du har sikkert hørt om hyldeblomstsaft, men vidste du, at Søbogaard var de første i Danmark til at drive en økologisk hyldeplantage tilbage i 1980’erne? Senere var Søbogaard også de første til kommercielt at få hyldeblomstdrikken ind på det danske marked.

I dag finder du hyldeblomsten i form af saft udelukkende bestående af hyldeblomster, men også i en blanding med lækre, søde æbler. Hvis du er på farten, eller blot ønsker en tørstslukkende tår, så er hyldeblomstdrikken det rette valg. Saft fra Søbogaard findes også med smag af hyldebær, aronia, birk, blandet, blåbær og mange andre – og så er de selvfølgelig alle sammen økologiske.

Marmeladerne er fulde af smag, og findes i varianterne blåbær, brombær, jordbær, blomme/rabarber, abrikos, appelsin m.fl. Perfekte til franskbrød, ostemadder eller noget helt tredje.
Honning finder du også. Både akaciehonning, blomsterhonning, frugttræshonning, lynghonning osv. Stil den frem på morgenbordet, eller brug den i en kop varm te – mulighederne er mange.

 

Smagfulde Søbogaard opskrifter

Hvis du har lyst til kolde drinks, kan du bruge Søbogaards saft til at lave en velkomstdrink med hyldeblomst, en mynthe smoothie eller en tranebærsaft med rosmarin. Du kan også finde opskrifter på varme drikke og lækre deserter.

 

Søbogaard i Nepal

I Nepal har Søbogaard siden 1999 været en stor del af Danida projektet, der beskæftiger sig med dyrkning af hyld og udvikling af flere forskellige koncepter inden for fødevarer. I dag er det blevet til et guest house og en fabrik i landet, og udviklingen fortsætter i fremtiden.

 

Køb Søbogaard hos Helsam

Gå på opdagelse i det store udvalg af produkter fra danske Søbogaard, og vælg det du kan bruge. Hvis du bestiller online, kan du vælge at få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker. Vi står altid klar til at give dig gode råd og personlig vejledning.