Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Seed & Bean

Seed & Bean tilbyder smagfulde, økologiske chokolader, der behager ganen, støtter op om producenterne og deres forhold, og oven i det, også tager hensyn til miljøet. Deres mål er altid, at finde balancen fra jord til bord. De gode, økologiske råvarer kommer fra skånsom og naturlig dyrkning og dette inspirerer til, at skabe produkterne i kreativ helhed.

Seed & Bean chokolade | Økologisk fairtrade chokolade | Seed & Bean hos Helsam

Sortér efter

Mærker

17 produkter
Sortér efter

Seed & Bean: Økologisk chokolade, når det er bedst

Seed & Bean chokolade

Den endelige produktion sker i England, hvor der som hovedregel anvendes urter, krydderier, olier og frugter, som alle er økologiske. Både transport og nyskabelse af job i lokalområdet, anskues med etikken i højsædet, og igen tænkes alle led ind.

Seed & Bean er en meget detaljeorienteret virksomhed og intet er overladt til tilfældighederne. Der tænkes på detaljen i bl.a. emballagen, som umiddelbart kan ligne sølvpapir, men som faktisk er fremstillet med plantefibre. Dette betyder, at de er let nedbrydelige i naturen. Chokoladen er af høj kvalitet, og dyrkes af udvalgte bønder i områder hvor klimaet er perfekt til dyrkning af chokolade.

Seed & Bean har nogle etiske målsætninger de lever op til,
og som de mener alle bør have kendskab til.

Målene er bl.a. at:

- ingredienser skal så vidt muligt være økologisk dyrket
- anvende bæredygtig emballage
- være sikker på, at der ikke gøres brug af børnearbejde
- ingredienserne skal være sporbare – de skal kunne spores tilbage til den enkelte farm
- gøre brug af fairtrade produkter – som også skal være økologiske
- alle animalske ingredienser kommer fra steder med højt dyrevelfærd, og som minimum være økologisk
- hjælpe folk eller områder der er i nød
- aldrig gå på kompromis med at dyrke økologiske ingredienser.

 

Økologisk fairtrade chokolade

Den kakao, der bruges til chokoladerne, stammer fra Ecuador, Den Dominikanske Republik eller Sao Tone i Vestafrika. Hele processen fra jord til bord bliver overvåget, således at alle led bliver tilgodeset. Økologi og Fairtrade er naturligvis en selvfølge.

Du finder både hvid chokolade, mælkechokolade og mørk chokolade. Chokoladerne er tilsat lækre naturlige ingredienser, som bl.a. chili, lime, kaffe, citrus, salt, fennikel, nødder, lavendel og mint.
Det der kendetegner fairtrade kakao er, at du ved at købe chokoladen støtter de kakaobønder der dyrker kakaoen. De penge der samles ind gennem køb af fairtrade produkter, gives til projekter der forbedrer bøndernes arbejde.
Derudover sikres bønderne også en minimums pris for deres varer. 

Vegansk chokolade
Flere af Seed & Beans chokolader er vegansk. Det betyder at de er produceret uden nogen former for animalske ingredienser. Dog produceres de i samme omgivelser som chokoladerne med indhold af mælk, og derfor kan de indeholde spor af mælk.

Lækre chokoladekager
Der findes utroligt mange opskrifter på smagfulde chokoladekager. På Helsam.dk har vi samlet nogle der er lette at bage, og som smager godt. Du finder opskrifter på glutenfri chokoladekage og banankage med chokolade mousse. Prøv at bage en af kagerne, og tilsæt en af de lækre chokolader fra Seed & Bean. Velbekomme.

 

Seed & Bean hos Helsam

Hos Helsam finder du et spændende og smagfuldt udvalg af økologiske chokolader fra Seed & Bean. Bestil online og få dine varer leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange butikker.