Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Nova TTO

Tea Tree Oil hjælper din hud på mange måder. Sår, rifter, skæl, bumser, insektbid, sprækker på hænder og fødder, irriteret hovedbund, for meget sol: Nova TTO har mange anvendelsesområder – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Alle produkter i Nova TTO serien er fri for parabener og har Tea Tree Oil’s gode egenskaber uden at forstyrre den sunde bakterieflora på huden.
Sortér efter

Mærker

0 produkter
Sortér efter

Tea Tree Oil-produkter fra Nova TTO

Eksistensen af den bakteriedræbende olie i Melaleuca alternifolia-træets blade blev officielt registreret i 1923. Dengang behandlede mange deres hudproblemer ved at lægge knuste Tea Tree blade under varme omslag. Ifølge fortællinger tog de også bade i søer, som var omkranset af Melaleuca alternifolia-træer. I over hundrede år var der faldet blade fra træerne ned i vandet, som derved havde forvandlet søen til ét stort antiseptisk bad med gode helende effekter.

Da den opdagelsesrejsende Kaptajn Cook besøgte Australien i det attende århundrede, stiftede også han bekendtskab med det helende træ. På den tid fandtes træerne hovedsageligt omkring søer, og deres rødder gav vandet en rødbrun farve, som mindede om the. Kaptajn Cook og hans besætning brugte bladene fra Melaleuca-træet til at lave en krydret og frisk the. Det er heraf, at navnet Tea Tree er opstået.

Nova TTO-serien består af et utal af produkter til ethvert formål. Besøg din helsekostforretning for personlig vejledning, eller køb dem har på siden.