Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Artikler

Vivag

Hvad er Vivag og hvad er der så særligt ved intimprodukterne? Vidste du, at intimområdet kræver skånsom pleje for at der ikke skabes ublance? Læs mere her.

Vivag

 

Hvad er Vivag?

Vivag – intimplejeprodukter til kvinder (og mænd) der kan bruges dagligt. Alle produkterne fra Vivag er fremstillet med fokus på skånsom pleje, kroppen og balance. Som kvinde har du sikkert, en eller flere gange, oplevet kløe, ændret lugt eller udflåd fra det intime område. I stedet for at lade dig bremse, kan du med et af de mange Vivag produkter, forebygge og behandle generne. 

Mange taler ikke med andre om deres intime problemer, eller rettere sagt deres intime sundhed. Det er en skam, da det kan påvirke os meget som mennesker, alt efter hvordan det intime område har det. Heldigvis kan du med Vivag produkterne få din intime sundhed i balance igen.

Vil du gerne vide mere om Vivag og hvordan produkterne virker? Så læs med herunder, hvor du får viden om Vivags ingredienser og virkning.

 

Hvordan virker Vivag?

Alle Vivag produkter er certificeret af Asthma Allergy Nordic, samtidig med at de alle har en lav pH-værdi. På grund af den lave pH-værdi, påvirkes intimområdets naturlige pH-balance ikke.

Vivag intimprodukter virker ved at fjerne skidt og snavs, men på en så skånsom måde, at den naturlige balance i underlivet ikke udfordres og bringes i ubalance.

 

Vivag produkter

Som du måske ved, så findes der faktisk en del forskellige Vivag produkter. Alle understøtter en god intimpleje, men på hver deres måde. Hvilket produkt passer til dig? Få svaret herunder.

Vivag intimsæbe er særligt beregnet til intimzonen. Med sin pH-værdi på 4 og tilsatte mælkesyre, beskyttes huden mod både udtørring og irritation. Sæben har en let konsistens og er utroligt nem at skylle af med vand. Selvom det er en intimsæbe, er det vigtigt, at du som kvinde ikke vasker dig i selve skeden. Vask kun omkring og skyl alle sæberester væk.

Vivag intim barrierecreme beskytter og plejer huden i og omkring intimområdet. Intimcremen er især velegnet til kvinder i og efter menopausen, men kan sagtens bruges af yngre kvinder som ønsker skånsom pleje. Brug Vivag intim barrierecremen hvis du oplever tørhed og andre hudproblemer i intimzonen. Intim barrierecremen blødgør, fugter og øger hudens modstand mod ydre påvirkninger. Du kan bruge Vivag barrierecreme dagligt eller efter behov – den er fri for parfume og er yderst skånsom.

Vivag intimgel tilfører fugt og øger det intime områdes naturlige modstandsdygtighed. Du kan bruge intimgelen fra Vivag hvis du døjer med vaginal tørhed, men også som glidecreme. Alle kan bruge intimgelen – den er både parfumefri og har en lav pH-værdi på kun ca. 5. Intimgelen fra Vivag klistrer ikke, men giver masser af fugt.

Vivag intimservietter er nemme at have med i tasken. Intimservietterne har en pH-værdi på 4,5, indeholder de mælkesyrebakterier og så er de selvfølgelig parfumefri. Brug intimservietterne fra Vivag til skånsom og effektiv rengøring i intimområdet. Brug dem når vand ikke er tilgængeligt, eller hvis du ønsker yderligere rengøring og pleje i intimområdet.

Vivag Plus vaginalkapsler er et naturlægemiddel og bruges til at forebygge samt behandle: kløe, svie, lugt, tørhed og let øget udflåd. Vaginalkapslerne fra Vivag indeholder to mælkesyrebakteriestammer som helt naturligt findes i underlivet. Ved brug af vaginalkapslerne stabiliseres den naturlige pH-balance og væksten af uønskede bakterier hæmmes. Vaginalkapslerne bruges hver aften i otte dage – kun 1 kapsel pr. dag. Uanset om du er ung, voksen, ældre eller gravid, kan du bruge Vivag vaginalkapsler. Kapslerne indeholder nemlig ingen skadelige stoffer som ophobes i kroppen.

 

Hvem kan bruge Vivag?

Nærmest alle kan bruge Vivag produkterne. Vivag anbefaler at intimsæbe og intimservietter bruges fra puberteten eller første menstruation. Vaginalkapslerne må ikke anvendes af børn under 12 år. 

Derudover kan alle bruge Vivag intimprodukter. Mænd kan også bruge intimsæben til rengøring af det intime område. 

 
Vis som