Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Baby Foot

Baby Foot er en fodbehandling, som er vurderet til at være det mest solgte fodplejeprodukt i Japan. Behandlingen stimulerer helt naturligt dine fødder til at afstøde døde hudceller, og huden efterlades blød og fin. Kunne du tænke dig baby-bløde fødder? Så er Baby Foot helt perfekt til dig!
Sortér efter

Mærker

5 produkter
Sortér efter

Få babybløde fødder med Baby Foot

Er fødderne ømme efter en lang og hård arbejdsdag? Eller ønsker du blot at komme af med den hårde hud? Så er Baby Foot helt perfekt til dig! Produktet er et plejeprodukt, som netop er beregnet til fødderne. Blandingen består af naturlige ingredienser og frugtsyrer, som trænger godt ind under den hårde hud. De døde hudceller på foden bliver løsnet og lige til at fjerne, mens huden efterlades dejlig blød og fin. Dine fødder stimuleres ganske naturligt til at afstøde de døde hudceller, hvorefter de kan fjernes uden anvendelse af fil og kniv. Det er på den måde lettere for dig at pleje og vedligeholde dine fødder, så du undgår problemer med huden på fodsålerne.

Fodbehandlingen kan let foretages hjemme og giver en dejlig ren og afslappende fornemmelse. Baby Foot indeholder 17 ekstrakter, som giver huden masser af fugtighed. De døde hudceller vil begynde at peele af efter 5-7 dage og være helt færdige med at skalle af efter ca. 14 dages tid. Baby Foot menes at have solgt over 100.000 enheder alene i Norden, mens det er det mest solgte fodprodukt i Japan. Så du kan godt droppe alt om blot at gemme fødderne væk - se at få dem pakket frem igen! Med Baby Foot kan du være stolt af dine flotte fødder. Så gør dig selv en tjeneste, og sig farvel til den hårde og slidte hud - prøv behandlingen fra Baby Foot!