Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

BRIX

Brix er en dansk virksomhed som udvikler funktionelle produkter i høj kvalitet, som hver især bidrager til at gøre hverdagen lettere for forbrugerne. Brix produkterne er patenterede og løser et problem på en enkel men intelligent måde, og de har vundet designpriser i bl.a. Danmark, Tyskland og USA.
Køb din nye drikkedunk, madkasse eller måske de nye DryerBalls her på Helsam.dk. Læs meget mere om produkterne her på siden, og gå på opdagelse i det farverige sortiment. God fornøjelse.

Hverdagsprodukter siden 1992 | Produkter fra Brix | Drik nok vandKøb Brix hos Helsam
Sortér efter

Mærker

0 produkter
Sortér efter

Brix: Funktionelle kvalitetsprodukter

Hverdagsprodukter siden 1992

Brix Design blev etableret i 1992. Det hele startede med Ingeniør Helge Brix-Hansens opfindelse af lågåbneren JarKey. Helges 80-årige mor havde gigt, og havde svært ved at bruge de traditionelle lågåbnere, som fantes på markedet. JarKey blev løsningen, og den har siden gået sin sejrsgang over hele verden.
Brix Design distribuerer i dag en lang række egne Brix produkter, såsom WaterTracker, LunchBox og DryerBalls, såvel som andre mærker.
Kendetegnet er, at det er unikke kvalitetsprodukter, der letter menneskers daglige gøremål bedre end andre.

 

Produkter fra Brix

Brix WaterTracker en er serie drikkedunke i friske farver, fremstillet i tritan, som er helt fri for BPA, tungmetaller og phtalater. De har en si i låget som gør, at du kan friske vandet op med isterninger, citron, lime, jordbær, melon, agurk, etc. hvis du ønsker dette.
Som noget helt unikt har flaskerne en 1-2-3 klik-indikator på låget. For nogle mennesker er det vigtigt at drikke en vis mængde vand hver dag, og det kan være svært at holde styr på hvor meget man har drukket. Det kan klik-indikatoren hjælpe med.
Flaskerne kommer i tre størrelser: 0,3L, 0,5L og 0,75L. De holder helt tæt og passer perfekt både i skoletasken, håndtasken og idrætstasken. Flaskerne har en stor og en lille åbning. Den store er god til at fylde på og til at gøre flasken ren, og den lille er perfekt at drikke af.
Du finder også serien Brix LuchBox, som er madkasser der passer til drikkedunkene. Disse er, ligesom drikkedunkene, fremstillet i tritan og fås også i flere friske farver.
Til din tørretumbler kan du købe de fantastiske DryerBalls, der reducerer tørretiden og samtidig gør tøjet dejligt blødt. Tørretiden kan reduceres helt op til 10-30 minutter. Det betyder, at du i længden kan spare mange penge, men også gøre noget godt for miljøet.

 

Drik nok vand

Hver dag er det vigtigt, at du drikker nok vand. Men hvorfor? Vores krop består af ca. 75 % vand – selve hjernen består af hele 85 % vand, og når vi sveder, går på toilet osv. afgiver kroppen noget af vandet. Derfor skal kroppen løbende have tilført ny væske, hvilket nemt kan gøres og huskes med en drikkedunk fra Brix der har en smart watertracker. Du kan læse meget mere om hvorfor vand er vigtigt i artiklen ”Får du vand nok?”.

 

Køb Brix hos Helsam

Find det Brix produkt du kan bruge – måske kan du bruge mere end ét – og få det leveret gratis til din nærmeste Helsam butik. Du kan selvfølgelig også besøge os i en af vores mange butikker. Vi står altid klar til at give dig gode råd i forbindelse med dit næste køb.