Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Farro Catalan

Opskrift på Farro Catalan med bl.a. svesker og kakaobønner

Farro CatalanFarro Catalan med brændte svesker og knuste kakaobønner

Antal: 4 portioner

Ingredienser:

  • 100 g perlespelt vasket rigtig godt
  • ½ stang vanille
  • 70 g sukker
  • 7 dl mælk
  • lidt Gran Marnier
  • 1 stjerneanis
  • lidt finthakket, syltet appelsinskal
  • 6 safrantråde
  • 1 lille bitte stk. kanelbark
  • lidt flødeskum
  • 1 spsk. ristede, knuste kakaobønner
Tilberedning:
  1. Mælk, krydderier, spiritus og sukker koges op. 
  2. Perlespelten sauteres i lidt smør uden at tage farv, mælkeblandingen tilsættes og koges meget sagte, til perlespelten er mør og har opsuget mælken helt uden at være blevet for solid. 
  3. Afkøles og vendes med lidt flødeskum og evt. mere grand marnier samt ristede kakaobønner. 
  4. Serveres med brændte svesker og blodappelsinsorbet.

Opskrift af Skærtoft Mølle & Christian Bak.
Christian Bak var, efter endt uddannelse som kok, souschef hos Francis Cardeneau på Restaurant Le Sommelier i København. Siden 2001 har Christian Bak været chefkok på Schackenborg Slotskro i Møgeltønder. Han har gjort kroen til et af Sønderjyllands bedste spisesteder.

Sortér efter