Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Vaniljeis uden mælk, gluten og soja

Prøv vores opskrift på hjemmelavet is

Ca. 750 ml.

Ingredienser

1 dåse kokosmælk
3 ¾ dl. cashewmælk eller hampemælk
1 ¼ dl. honning eller agavesirup. Eller erstat den ¼ dl. med kokossukker/palmesukker
1 tsk. vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
3 plader gelatine opløst i ½ dl. kogende vand 

Blend ingredienserne i en god blender, indtil cremen er fint pureret og cremet.
Fyld derefter iscremen i en enliters form med låg, eller fyld iscremen i en isterningebakke.

Når isen er frosset, efter cirka 8 timer eller natten over, tøs den så meget op, at kanterne let slipper siderne af formen. Knæk isen over i tre dele og blend delene i en foodprocessor. Det kan være isen først bliver grynet, men derefter vil den samle sig.

Fyld ismassen over i formen igen og server eller sæt den tilbage i fryseren for ½ - 1 time eller før servering. Tag isen ud ca. 20-30 minutter før servering.

Kilde: Karina Villumsen, www.madgudinden.blogspot.dk

Få mere inspiration i bogen Is og kolde desserter 



Vis som