Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Vaniljeis uden mælk, gluten og soja

Prøv vores opskrift på hjemmelavet is

Ca. 750 ml.

Ingredienser

1 dåse kokosmælk
3 ¾ dl. cashewmælk eller hampemælk
1 ¼ dl. honning eller agavesirup. Eller erstat den ¼ dl. med kokossukker/palmesukker
1 tsk. vaniljepulver (ikke vaniljesukker)
3 plader gelatine opløst i ½ dl. kogende vand 

Blend ingredienserne i en god blender, indtil cremen er fint pureret og cremet.
Fyld derefter iscremen i en enliters form med låg, eller fyld iscremen i en isterningebakke.

Når isen er frosset, efter cirka 8 timer eller natten over, tøs den så meget op, at kanterne let slipper siderne af formen. Knæk isen over i tre dele og blend delene i en foodprocessor. Det kan være isen først bliver grynet, men derefter vil den samle sig.

Fyld ismassen over i formen igen og server eller sæt den tilbage i fryseren for ½ - 1 time eller før servering. Tag isen ud ca. 20-30 minutter før servering.

Kilde: Karina Villumsen, www.madgudinden.blogspot.dk

Få mere inspiration i bogen Is og kolde desserter 



Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×