Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Jordbærkoldskål

Prøv Trine Vesteraas opskrift på jordbærkoldskål

JordbærkoldskålOpskrift til 2 personer

Ingredienser:

  • Koldskål
  • 2 dl soja yoghurt
  • 2 dl sojamælk med vanilje
  • 2 tsk. agavesirup
  • ½ tsk. vaniljepulver
  • 10 frosne/friske jordbær
Ristede havregryn
  • 1 dl glutenfri havregryn
  • ½ spsk. kokosolie
  • 1 spsk. agavesirup
  • 1/4 tsk. vaniljepulver
  • 1 spsk. sesamfrø
Så let er det:
  1. Koldskål: Alle ingredienser blendes til jordbærrene er findelte.
  2. Ristede havregryn: Smelt kokosolie og agavesirup på panden. Kom resten af ingredienserne ved, og rist ved middelvarme, til blandingen er gylden. Lad blandingen køle af inden servering. Kan også bruges som müsli.

Opskriften er venligst leveret af: Trine Vesteraa - www.trinevesteraa.dk.
Hent opskriften som PDF-fil HER.
Vis som