Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Kaalsalat med mandelflager og citrondressing

Prøv vores herlige opskrift på kålsalat med mandelflager og citrondressing

KålsalatTil 4 personer

Ingredienser:

  • 1 dl perlespelt
  • ½ spidskål, ca. 350 g
  • 3 spsk mandelflager, ristede
  • Dressing:
  • 2 spsk olivenolie
  • Revet skal fra 1 citron
  • Saft fra ½ citron
  • Salt og sort peber

Fremgangsmåde:

  1. Kog perlespelt som angivet på emballagen og afkøl den.
  2. Skær spidskål i tynde strimler, og vend det med speltkernerne.
  3. Rør ingredienserne til dressingen godt sammen, og smag den til.
  4. Fordel dressingen rundt i salaten, og drys med ristede mandelflager inden servering.
  5. Salaten passer rigtig godt til et stykke stegt, hvid fisk.


Kilde: Ditte Ingemann. Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Sortér efter