Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Æbletrifli med rødkål og peberrodscreme

En alternativ salat, som giver den perfekt kombination af æbler, rødkål og peberrod

30 min - 4 personer

Ingredienser
2 dl syrnet fløde 9% eller cremefraiche 18%
3-4 tsk fintrevet peberrod
Salt og friskkværnet peber
4 æbler, f.eks. Rød Ingrid Marie, Elstar eller Cox Orange
1 tsk fennikelfrø
250 g rødkål
Karse

Tilberedning
Rør den syrnede fløde eller cremefraiche med peberrod og smag til med salt og peber. Brug et lille stykke rødkål til at smage til med i stedet for en ske, så kan du bedre bedømme om cremen er stærk og salt nok.
Skær rødkålen i små tern, ca. ½ x ½ cm. Skær æblerne i meget tynde stave eller riv dem groft. Hak fennikelfrøene på skærebrættet og bland med æblerne.
Læg æbler i lag med rødkål og peberrodscreme på samme måde som en trifli, enten i en stor glasskål eller i portionsglas. Slut af med creme og pynt med karse på toppen.
Velegnet som tilbehør til svinekød og and, sprængt og kogt kød.

Opskrifter og styling: Christine Bille
Foto: Henrik Freek
Opskrift og foto udlånt fra www.sæson.dk

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×