Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Ris à la mande

Opskrift på klassisk ris à la mande

Ris a la mande

Til 6 personer

Ingredienser:

  • 1½ dl risengryn
  • 1 l rismælk
  • ¼ tsk salt
  • 1 vaniljestang
  • Rørsukker
  • 1½ dl mandelfløde
  • Evt. smuttede, hakkede mandler

Fremgangsmåde:

  1. Skrab kornene fra vaniljestangen ud, og bland med en smule sukker. 
  2. Kog rismælk, risengryn, salt, vaniljekorn og den tomme vaniljestang ved lav varme i ca. 45 min., til risengrynene er færdigkogte. Rør jævnligt i grøden for at sikre, at den ikke brænder på. Tilsæt mandelfløde de sidste 5 min. af kogetiden. 
  3. Lad ris a la manden blive kold. 
  4. Tilsæt smuttede, hakkede mandler. 
  5. Smag til med sukker og vanilje.
Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×