Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Konfekt med marcipan og nougatfyld

Prøv vores opskrift på lowcarb konfekt med hjemmelavet marcipan

Ingredienser

150 g fintmalede mandler
2 spsk. SukrinMelis
5 dråber mandelessens
Saft fra en 1/2 appelsin
1 spsk. Cointreau
Chokolade til overtræk

Sådan gør du:

Alle ingredienser blandes sammen og rulles til små kugler.
Overtrækkes evt. med Sukrin chokolade eller andet.

Ønsker du nougatfyld; gør som følgende:
75 g hasselnødder
100 g 72% chokolade
50 g kokosolie eller smør
2 spsk. Sukrin Gold

Hasselnødderne ristes i 10 min. i ovnen ved 180 grader. Når de er afkølet, gnides skallen af, og nødderne køres i foodprocessoren til en helt fin masse sammen med Sukrin Gold. Chokoladen og kokosolien smeltes over svag varme og blandes med nøddesmørret. Nougatmassen smages til med evt. mere Sukrin Gold. Hældes i en lille form beklædt med bagepapir og stivner i køleskabet.

Kilde: Sofia Sommer, www.sofiasommer.dk

 

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×