Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Brunkager uden gluten

Lav lækre brunkager uden gluten!

Ingredienser

50 g mandelmel (fedtreduceret)
40 g FiberFin
½ tsk bagepulver
2 tsk kanel
½-1 tsk kardemomme
½-1 tsk stødt ingefær
½-1 tsk stødt nellik

50 g smør
1 spsk FiberSirup Gold
ca 4 spsk Sukrin
1 æggehvide

Sådan gør du:

Bland mandelmel, FiberFin, bagepulver og krydderier i en skål.
Pisk blødgjort smør, agavesirup og Sukrin i en separat skål. Tilsæt æggehvider og pisk videre. Tilsæt de tørre ingredienser og bland godt. Læg dejen koldt i et stykke tid, så mandelmel har sat sig.

Dejen kan være lidt klæbrig. Drys da lidt ekstra FiberFin i dejen og hænder i det du ruller dejen ud. Rul dejen ud mellem bagepapir og tryk figurere ud. Placer figurere på bageplade med bagepapir.

Bages ved 180 grader i ca. 8 minutter.

Kilde : www.sukrin.dk


Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×