Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Fantastiske falafler

Spis dem som hovedret, i pitabrød, wraps eller som en hapser i madpakken.

Ingredienser:

  • 200 g kikærter*
  • 1 håndfuld persille
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • Saft af 1 citron
  • 1 finthakket løg
  • 1 tsk. paprika
  • 1 spsk. tahin
  • Ghee og olivenolie til stegning

Fremgangsmåde: 

  1. Blend alle indgredienserne til en ensartet masse og stil på køl i 15 min. 
  2. Varm en dyb pande eller wok med rigeligt af olie og Ghee. 
  3. Tag 1 tsk fars, og form en falafel i den ene hånd ved at klemme farsen godt sammen til en kugle. 
  4. Steg kun 5-6 falafler ad gangen. 

Falaflerne kan også bruges i pitabrød, wraps eller som en hapser i madpakken.

*Hvis du har valgt tørrede kikærter, skal de lægges i blød natten over. 



Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×