Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Fantastiske falafler

Spis dem som hovedret, i pitabrød, wraps eller som en hapser i madpakken.

Ingredienser:

  • 200 g kikærter*
  • 1 håndfuld persille
  • 1 tsk. stødt koriander
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. stødt spidskommen
  • Saft af 1 citron
  • 1 finthakket løg
  • 1 tsk. paprika
  • 1 spsk. tahin
  • Ghee og olivenolie til stegning

Fremgangsmåde: 

  1. Blend alle indgredienserne til en ensartet masse og stil på køl i 15 min. 
  2. Varm en dyb pande eller wok med rigeligt af olie og Ghee. 
  3. Tag 1 tsk fars, og form en falafel i den ene hånd ved at klemme farsen godt sammen til en kugle. 
  4. Steg kun 5-6 falafler ad gangen. 

Falaflerne kan også bruges i pitabrød, wraps eller som en hapser i madpakken.

*Hvis du har valgt tørrede kikærter, skal de lægges i blød natten over. 



Sortér efter