Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Græskarsuppe med karry

Herlig opskrift på græskarsuppe med karry



Højt indhold af provitamin A (betacaroten), kalium, fibre og antioxidanter.

4 portioner

Ingredienser:

  • ½ løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 2 tsk karry (efter smag)
  • 1/4 liter vand
  • ½ liter græskarpuré (konserves eller hjemmelavet)
  • ½ liter hønse- eller grøntsagsbouillon
  • 2 spsk Udo´s Choice 3-6-9 Oil Blend
  • 1 1/4 dl yoghurt naturel
  • ½ tsk salt
  • 2 tsk græskarkerner

Sådan gør du:

  1. Bland løg, karry og vand i en gryde, og lad det simre til løgene er bløde og væsken kogt ind til det halve (ca. 10 minutter). 
  2. Tilsæt græskarpuré og bouillon, og lad suppen simre under låg ved svag varme ca. 20 minutter. 
  3. Rør suppen igennem et par gange undervejs. 
  4. Tag gryden af varmen, tilsæt Udo´s Choice 3-6-9 Oil Blend, yoghurt og salt (Udo´s Choice 3-6-9 Oil Blend er sart og skal derfor ikke koge med). 
  5. Blend suppen jævn, og smag til med salt og peber. Anret med ristede græskarkerner, og server straks.
Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×