Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Rødbede-spread med peberrod

Opskrift på rødbede-spread med peberrod.

Rødbede-spread med peberrod

Ingredienser:

  • 175 g kogte rødbeder
  • 200 g kogte butterbeans
  • 2 spsk vand
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • Masser af frisk revet peberrod

Fremgangsmåde:

  1. Riv et stykke peberrod på ca. 1 cm fint. 
  2. Kom alle ingredienser i foodprocessoren, og blend det til en ensartet masse. 
  3. Smag til med salt, peber og evt. mere peberrod.

Rødbede-spread kan bruges som smørepålæg, fyld i pita/wraps og som dip til grøntsager. 

Opbevares i køleskab. Holdbarhed: ca. 3 dage.


Kilde: Trine Vesteraa. Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Vis som