Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Rødbede-spread med peberrod

Opskrift på rødbede-spread med peberrod.

Rødbede-spread med peberrod

Ingredienser:

  • 175 g kogte rødbeder
  • 200 g kogte butterbeans
  • 2 spsk vand
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt og peber
  • Masser af frisk revet peberrod

Fremgangsmåde:

  1. Riv et stykke peberrod på ca. 1 cm fint. 
  2. Kom alle ingredienser i foodprocessoren, og blend det til en ensartet masse. 
  3. Smag til med salt, peber og evt. mere peberrod.

Rødbede-spread kan bruges som smørepålæg, fyld i pita/wraps og som dip til grøntsager. 

Opbevares i køleskab. Holdbarhed: ca. 3 dage.


Kilde: Trine Vesteraa. Kampagnen er støttet af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri.

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×