Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Kartoffelsalat med kapers og dild

Prøv Trine Vesteraas kartoffelsalat med kapers og dild

Kartoffelsalat med kapers og dildTil 4 personer

Dressing:
  • 3½ spsk. olivenolie
  • 1½ spsk. æblecidereddike
  • ½ tsk. honning
  • Salt og frisk kværnet peber
  • 700 g kogte afkølede kartofler
  • ½ rødløg
  • Et lille stykke frisk chili
  • ¼ spidskål – gerne et rødt/ lilla
  • 2-3 spsk. kapers
  • 1 bundt dild
  • Frisk spinat eller babyleaves

Fremgangsmåde:

  1. Pisk ingredienserne til dressingen sammen.
  2. Skær kartoflerne i skiver, og hak rødløg og chili helt fint. 
  3. Hak dilden og snit spidskålet fint. 
  4. Lad kapersene dryppe af, og vend så alle ingredienser i dressingen. 
  5. Lad gerne salaten trække lidt før servering, og tilsæt den friske spinat lige før servering.
For en mere mættende salat kan der tilsættes kogte hvide bønner eller butter beans.


Opskrift fra www.trinevesteraa.dk.

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×