Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Fiskedunser

Prøv Lene Hanssons lækre fiskefrikadeller med basilikum

Ingredienser:

150 g lyssej

150 g torsk

100 g forårsløg (kun toppene)

1/2 tsk. himalayasalt

1 tsk. friskkværnet peber

1 spsk. thai-basilikum

1 æg

 Til stegning anvendes smør.

Fremgangsmåde: 

I en blender lægges fisken, forårsløgtoppe, salt, peber, basilikum og æg. Det hele blendes til en lind fars, der formes til frikadeller med en ske eller i hånden og derefter steges gyldne på en pande. De skal stege 4-5 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte, ved medium varme.

Kilde : www.lenehansson.dk

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×