Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Fiskefrikadeller med urteremoulade

Lækre fiberrige fiskedeller med FiberHUSK

frikadeller

FiberHUSK binder væske og kan derfor holde sammen på fiskefars, grøntsager og urter.

Ingredienser
400 g fersk fisk (ex. lyssej, torsk, rødspætte, laks)
150 g grøntsager/krydderurter (porre, peberfrugt, spinat, persille, basilikum)
1 æg
1 tsk salt
1 spsk. FiberHUSK


Urteremoulade
Et fedtfattigt og kostfiberrigt alternativ til remoulade.
1 dl blandet grønt (f.eks.selleri, gulerod, agurk, syltet agurk)

Fremgangsmåde

  1. Fiskekød og grøntsager hakkes fint i foodprocesser.
  2. Røres sammen med de øvrige ingredienser.
  3. Farsen stilles køligt i 2+ min. inden den formes til frikadeller og steges i olien panden, i ovnen ved 180 grader eller koges i tynd fiskefond til fiskeboller.
  4. Kan serveres med groft rugbrød og urteremoulade.
  5. Bages ved 180-200 grader i ca. 20 min.

Læs mere på www.fiberhusk.dk, hvor du kan læse mere om FiberHUSK® produkterne og finde flere opskrifter.

 

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×