Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Opskrifter

Fiskefrikadeller med urteremoulade

Lækre fiberrige fiskedeller med FiberHUSK

frikadeller

FiberHUSK binder væske og kan derfor holde sammen på fiskefars, grøntsager og urter.

Ingredienser
400 g fersk fisk (ex. lyssej, torsk, rødspætte, laks)
150 g grøntsager/krydderurter (porre, peberfrugt, spinat, persille, basilikum)
1 æg
1 tsk salt
1 spsk. FiberHUSK


Urteremoulade
Et fedtfattigt og kostfiberrigt alternativ til remoulade.
1 dl blandet grønt (f.eks.selleri, gulerod, agurk, syltet agurk)

Fremgangsmåde

  1. Fiskekød og grøntsager hakkes fint i foodprocesser.
  2. Røres sammen med de øvrige ingredienser.
  3. Farsen stilles køligt i 2+ min. inden den formes til frikadeller og steges i olien panden, i ovnen ved 180 grader eller koges i tynd fiskefond til fiskeboller.
  4. Kan serveres med groft rugbrød og urteremoulade.
  5. Bages ved 180-200 grader i ca. 20 min.

Læs mere på www.fiberhusk.dk, hvor du kan læse mere om FiberHUSK® produkterne og finde flere opskrifter.

 

Sortér efter