Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Kyllingekrebinetter

Prøv Lene Hanssons hurtige ret til både hverdag og fest

Ingredienser:

200 g gulerod (gerne farvede)

300 g kyllingebryst

20 g ingefær

40 g dijonsennep

½ tsk. havsalt

1 knivspids krydderpeber

75 g birkes anvendes som ”rasp”

Fremgangsmåde: 

Gulerødderne skylles og blendes til små stykker i en foodprocessor. Tilsæt kyllingekødet og de øvrige ingredienser.

Blend i ca. 1 minuts tid til farsen er ensartet. Form til små deller med en ske og tril dem i birkes.

Steg dellerne på en stegepande ved medium varme i ca. 3 minutter på hver side.

Server dellerne på en bund af skyllet rucola og pynt med lidt skiveskåret rød peber.

Kilde : www.lenehansson.dk

Vis som

www.helsam.dk anvender vi cookies. Cookies er i mange tilfælde nødvendige for at få en hjemmeside til at fungere. Cookies kan anvendes til at skelne de forskellige brugere på en hjemmeside fra hinanden samt til at måle trafik på en hjemmeside. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til ovennævnte formål. Du kan finde vores cookiepolitik her: Klik her

×