Find butik
Find butik
Favoritter
Favoritter
Kurv
Kurv
0

Opskrifter

Kyllingekrebinetter

Prøv Lene Hanssons hurtige ret til både hverdag og fest

Ingredienser:

200 g gulerod (gerne farvede)

300 g kyllingebryst

20 g ingefær

40 g dijonsennep

½ tsk. havsalt

1 knivspids krydderpeber

75 g birkes anvendes som ”rasp”

Fremgangsmåde: 

Gulerødderne skylles og blendes til små stykker i en foodprocessor. Tilsæt kyllingekødet og de øvrige ingredienser.

Blend i ca. 1 minuts tid til farsen er ensartet. Form til små deller med en ske og tril dem i birkes.

Steg dellerne på en stegepande ved medium varme i ca. 3 minutter på hver side.

Server dellerne på en bund af skyllet rucola og pynt med lidt skiveskåret rød peber.

Kilde : www.lenehansson.dk

Vis som